Fairways & Bluewater Resort med egen tropestrand og top golfbane

Fairways & Bluewater Resort, Boracay, er totalt lux chill-out

Fairways & Bluewater Boracay er i 2020 udnævnt til en af verdens mest attraktive luksus resorts. For den, der blot vil slappe helt, helt af, er Boracay i Filippinerne det perfekte skønne sted. Du kan næppe slikke solskin et bedre sted, og drinks er kun en armslængde væk, men du behøver ikke at være limet til den komfortable beach chair få minutter fra hotellet hele dagen. Du kan dyrke næsten alt, der ender på  “vand”, som sejlsport, wind surfing, snorkeling, diving og jet skiing (mere end 100 meter fra land, og det er fint). Det, der begynder med “golf” leverer Boracay også, med en hyper velplejet kvalitets golfbane.

Boracay, Bluewater golf course and resort

Fairways & Bluewater Resort, Boracay. Golf and beach anyone?

Fairways & Bluewater Boracay er for nyligt blevet udvalgt af Condé Nast Johansens, en pålidelig  London-baseret luksus- og livsstils referenceguide, som en af ​​de bedste luksus resorts i verden.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

På stedet er øens eneste golfbane, en 6524-yard, 18-hullers, par 72 Graham Marsh-designet fairway, der har fungeret som et sted for internationale golfbegivenheder. Fairways & Bluewater Boracay tilbyder også deres egen private hvide sandstrand til bryllupper, romantiske begivenheder eller en rolig svømmetur. Der ligger også et indkøbscenter på tværs af ejendommen. Med sin bekvemme beliggenhed giver ejendommen let adgang til byens must-see destinationer.

Fairways and Bluewater luxury resort, Boracay, Philippines

Privat strand, mere end 700 værelser og  al den luksus, du kan drømme om

Fairways & Bluewater Boracay har mere end 700 værelser, der er godt designet og sikrer gæsterne kvalitetskomfort med gratis trådløs internetadgang. Gæsterne kan nyde faciliteter på stedet som private swimmingpools, fitness- og wellness-faciliteter, miljøvenlig transport, et eksklusivt klubhus, to afslappende kurbade og mere end 20 mad- og drikkevarer.
Feriestedet åbnede for nylig We Chill Gastropub, et paradis for folk, der søger et roligt og afslappende sted, der også tilbyder god mad og veludformede drikkevarer. We Chill Gastropub er den seneste tilføjelse til feriestedets voksende liste over mad- og drikkevarer, der inkluderer Kudetah Italiano Ristorante og Tapas Bar, der serverer autentisk italiensk køkken; Hideaway Jacuzzi Bar med det største udendørs jacuzzi i Boracay; Skydeck Bar tilbyder barfavoritter og panoramaudsigt over det betagende Sibuyanhav; Glass Lounge, en tagterrasse med glasbund; Fiesta Patio, en sjov og festlig al fresco zone; Monterey Café, der tilbyder globalt køkken; Laguna Café en asiatisk-italiensk fusionsrestaurant; Veranda Restaurant, der serverer verdensfavoritter og kokkens signaturretter; og La Terraza Bistro, der retter sig mod et middelhavs-asiatisk køkken.

Fairways and Bluewater luxury resort, weddings, Boracay, Philippines

Fairways and Bluewater luxsus resort, golf, badeferie, bruyllupper , Boracay, Filippinerne

Fairways & Bluewater Boracay er et idéelt sted for rejsende i Boracay, som efterspørger charme, komfort og bekvemmelighed.

Her er linket til BlueWater Resort and golfclub

Hvor varmt er der i Boracay lige nu?

Størstedelen af året er dagstemperaturen tæt på 30 grader. Vil du se temperaturen lige nu i Boracay?

Hvor varmt er der på Boracay lige nu?

Mere Boracay, andre lækre muligheder og alt om øen

Boracay, rent tropeparadis, bogstavelig talt. Kom øen rundt.

Boracay er et rent trope paradis

Vulkaner, de største, de flotteste, de farligste

Rejser til Filippinerne fra Boracay til Palawan

Filippinerne med på den attraktive liste over 100 “Safe Travel” rejsemål

Filippinernes truede fauna og flora

Boracay genfødt i Filippinerne, en ren rejseoplevelse

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler