Stena Line

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Stena Line, den hurtige vej til Sverige

Stena Line er et af Europas førende færgerederier med 37 skibe og 18 ruter i Nordeuropa, som har 28.000 afgange hvert år og er dermed  en vigtig del af det europæiske logistiknet og udvikler nye intermodale fragtløsninger ved at kombinere transport på jernbane, landevej og hav. Rederiet spiller også en vigtig rolle for turismen i Europa med sin omfattende passagervirksomhed. Virksomheden er familieejet, blev grundlagt i 1962 og har sit hovedkontor i Göteborg. Man har 4.300 medarbejdere og en omsætning på 14 milliarder.

https://youtu.be/8xh8KjGmXgw

Stena Line

Rejs til Sverige 

Sverige og Camping

Camping i Sverige

Sverige og wellness

Sverige byder på top wellness oplevelser få km fra Øresundsbron

Sverige og Skiferie

Skiferie i Sverige er en af mange forskellige skirejsemål og en særlig måde at rejse på skiferie. Nogle foretrækker at flyve direkte til pisten helst, og andre foretrækker bus eller tog. En af de nemmeste måder er dog stadig at køre selv, især på skiferie til Sverige. Her har du friheden til selv at bestemme, hvornår du tager afsted,  pauser undervejs, der er meget lidt stress, og det er både hyggeligt og praktisk, især som familie.

Skiferie i Sverige

På golfferie til Sverige

Golf i Sverige er for os danskere en af de mest benyttede smutture til de pragtfulde svenske baner og en korv efter hul 9. Det burde være obligatorisk.

For de fleste er golf i Sverige det samme som golf i Skåne, og de fleste danske golfspillere kan nævne nogle af banerne som Barsebäck.

Vi lægger golfudstyret i bagagerummet, hopper over sundet med Stenaline, hvis vi skal lidt nordpå eller kører en tur over Øresundsbroen og får en stor golfdag eller weekend i Sverige.

Golf i Sverige lokker danskerne til

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler