Skiferie tips til Østrig

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Skiferie tips til Østrig?  Traveltalk bringer 5 bud til skiferie

Skiferie tips til Østrig med links til at læse meget mere.

Du kan også begynde her med den store skirejse oversigt

Skiferie i Østrig Skijuwel

Skiferie tips til Østrig, Skijuwel: Alpbachtal og Wildschönau

Skiferie tips til Alpbachtal og Wildschönau

Skiferien i Østrig kunne meget vel være i Ski Juwel, der består af de hyggelige områder Alpbachtal og Wildschönau, kan sæsonens skigæster se frem til et par spektakulære overraskelser. Denne vinter bliver det muligt at komme på ski, når mørket har sænket sig over de hvide pister – enten sent om aftenen eller meget tidligt om morgenen. For de morgenfriske arrangeres ”First Line Deluxe-ture”, og som navnet antyder, får man mulighed for at trække de allerførste spor hen over den hvide jomfruelige overflade. Morgenturene finder sted hver søndag ved Wiedersbergerhorn, og når solens første stråler kigger over bjergkammen, går det løs ned over de nypræparerede pister. Din morgen på skiferien i Østrig sluttes af med stil, for efter turen mødes man til morgenmad & prosecco.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Natteravne kan glæde sig til de aftenture, som hver tirsdag finder sted på Reither Kogel-bjerget. Deltagerne udstyres med pandelamper og specielle turski, hvorefter det går op i terrænet. Da skiene ikke kan glide baglæns, da bindingen i hælen kan løsnes, står man godt fast. Når guiden har tjekket, at alle er oppe, klikkes bindingerne fast, og gruppen ledes sikkert ned igen. På Reither Kogel arrangeres desuden aftenskiløb hver fredag og lørdag mellem 18:30 og 21:15, og her køres på oplyste pister.

Yderligere information om din skiferie i Østrig   Skijuwel.

Benyt den nye kæmpelift  Dorfbahn med 10 pladser. Det går hurtigt i Zillertal

Skiferien i Østrig kunne også gå til  Zillertal. Talrige ture med lift er uundgåelige, hvis man vil op i terrænet og ud på pisterne. Hvis det blæser eller liftkøen er lang, kan fornøjelsen være begrænset, men det har man gjort noget ved i Zillertal. Via en større investering har man arbejdet grundigt på at øge komforten i den store Dorfbahn i Gerlos, og med plads til ti personer i de nye kabiner er kapaciteten øget til 2.400 passagerer i timen. Dalstationen er indrettet i en tre etager høj bygning, og her finder man både sportsbutik, skiudlejning, depot og parkeringsgarage.
Også i området ved Hochfügen præsenterer man en ny lift, Waidoffen, og her er der både tænkt i komfort og sikkerhed. Den moderne lift med seks sæder er udstyret med en glaskuppel, man kan klappe ned i blæsevejr, og den har automatisk børnelås samt varme i sæderne.

Læs mere om din skiferie i Østrig på: www.zillertal.at

Oplevelser i højderne i Ötztal på din skiferie i Østrig

De to eksklusive skibyer Obergurgl og Hochgurgl er den ideelle ramme for skiferien i Østrig  –  Du kan man stå på ski allerede fra midt i november. Området er højt, stort og snesikkert og afterski har stil og max. hygge.
Området er kendt for sin store snesikkerhed, og det skyldes primært, at skipisterne ved begge byer når op i mere end tre kilometers højde. Og højden har ikke bare betydning for skiløbet, for i Hochgurgl kan man præsentere noget så usædvanligt som Europas højst beliggende motorcykelmuseum.
I det arkitektonisk spændende Top Mountain Crosspoint, som ligger i 2.175 meters højde, har man samlet en række spændende seværdigheder samt praktiske funktioner i én bygning. Først og fremmest er det her, man kan tage gondolbanen til Kirchenkar, der er udgangspunkt for gode off piste-ture, men det er også i Top Mountain Crosspoint, man finder motorcykelmuseet. Gæster kan se en lang række rariteter som en 100 år gammel Harley Davidson samt en 75 år gammel Bianchi, der var en af Italiens første motorcykelmodeller.
Feinschmeckere kan desuden beundre en flot og velholdt Laurent Clement, der har mere end 100 år på bagen.
En anden af Top Mountain Crosspoints attraktioner er restauranten. Ud over traditionelle østrigske retter serveres specialiteter fra Nord- og Sydtyrol, og man kan kigge ind til både en hurtig frokost eller en treretters gourmetmenu. I selve restauranten er der 220 pladser, og på terrassen kan der sidde 400 gæster.

Læs mere om skiferien i Østrig på: www.obergurgl.com

Skiferie tips til Østrig, jul: Kom i rigtig julestemning i Wagrain-Kleinarl

Adventstiden er særlig romantisk i de to hyggelige skibyer Wagrain og Kleinarl. Gæster kan gå på opdagelse i de mange boder, der i adventstiden er opført på markedspladsen. Her fristes med lokale produkter, og hvor nogle boder sælger kreativt kunsthåndværk, tilbyder andre smagsprøver på oste, brød og vin.
Også de yngste er der tænkt på, for mens de voksne handler, kan børnene få masser af tid til at gå i ”Børnenes eget Småkagebageri”, der er åbent den 26.11., 02.12. og 17.12. fra klokken 16–20. Her omdannes dejen til små spiselige kunstværker.
Et af julemarkedets højdepunkter  på din skiferie i Østrig finder sted den 26.11. Her kommer Nikolaus forbi med sin hestetrukne slæde, og finder små gaver frem til børnene. Et andet højdepunkt er den fakkelvandring, der starter på torvet i Wagrain og går mod Kleinarl. Arrangementet finder sted den 16.12. klokken 16–20.
Også i Kleinarl fejrer man adventstiden, og her er børn særlig velkomne i de mange værksteder, hvor man fremstiller gaveartikler, dekorationer og meget andet. Aktiviteterne foregår ved præstegården i Kleinarl.

Læs mere om din skiferie i Østrig på: www.wagrain-kleinarl.at

Østrig, huskyranch i Angerberg Kitzbüheler Alperne

Østrig, Huskyranch i Angerberg Kitzbüheler Alperne

Østrig husky ranch i Angerberg Kitzbüheler Alperne

En lille historie om de uimodståelige slædehunde i Kitzbüheler Alperne:
Det hele begyndte med Jenny. Da Husky-eksperten Martin Eigentler så hende for første gang i 1997, var han solgt. Senere fulgte mere end tyve veltrænede slædehunde efter, og i dag er Martin Eigentlers Husky-ranch i Angerberg i Kitzbüheler Alperne en af de største i Europa.
”Mine hunde lever så frit som muligt,” fortæller Martin. ” Ingen af dem låses fast med kæder, og jeg kan godt finde på at tilbringe natten med dem,” smiler han. Og Martin har succes med sin ranch, for den er en af områdets store attraktioner, når man bevæger sig væk fra pisten.
Der venter besøgende på Martin Eigentlers Huskyranch en stor oplevelse. Særlig populær er ranchens ”Husky Family Day”, hvor programmet byder på en spændende introduktion til slædehundenes verden samt en knap ti kilometer lang slædetur i det smukke sneklædte landskab. Man slutter ved lejrbålet, hvor børn og voksne kan komme helt tæt på de fascinerende dyr.
Martin Eigentlers hunde er toptrimmede. De trænes op til fem gange hver uge, og da man for nylig afholdt Iron Sleddog Man-konkurrencen, der regnes for at være et af Europas hårdeste løb, kom Martin og hans spand ind på førstepladsen. Martin Eigentlers Husky-ranch er åben hele vinteren, og et besøg tager 3-4 timer. Læs mere på: www.husky.co.at og find mere info om Kitzbüheler Alpen på Om kitzbueheler-alpen.com

Læs og se flere skiferie tips til Østrig og mange andre steder

Skiferie i Østrig

Skiferie i Østrig, danskernes skiferie favorit. Skiferie i Østrig er langt den mest udbredte skiferie valg for danskerne. Læs om alle de kendte og mindre kendte skisports rejsemål i Østrig. Her samler vi overblikket over de mange skiferie rejsemuligheder i Østrig.

Skiferie Østrig

Introsiden til mere end 200 skirejse artikler og video

Intro til skiferie i Østrig

Skiferie Østrig

Book din skirejse her til bedste priser direkte via danske skirejsebureauer.

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Last minute skiferie?

Du har en ferie uge du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til bla. alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Traveltalk.dk i samarbejde med Østrigs Turistbureau rummer mange flere tips til din  skiferie i Østrig. Book din skiferie direkte

Kitzbüheler Alpen, et klassisk skiområde med alt for den kræsne skiløber

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler