Turistkontorer

 - Østrigs Turistbureau

Østrigs Turistbureau, en kilde til “alt om Østrig som rejseland”

Østrigs Turistbureau har været i Danmark siden 1964 og har et meget flot og informativt website, der absolut er værd at besøge. Østrigs Turistbureau er Preferred Partner for information om Østrig på traveltalk.dk, og vi har samlet en række aktuelle artikler, fotos og videoer herpå sitet. De ligger her.

Østrig på Traveltalk.

Husk at du i bunden af alle posts kan finde flere rejseforslag til Østrig ved at klikke nederst til højre. De er også aktuelle og opdaterede. Alle artikler er tagget efter tema som “#Skiferie #bjergvandring #Wien og vor søgemaskine giver dig alle relevante søgeresultater.

Men se også:

www.austria.info/dk

En meget omfattende og flot hjemmeside om Østrig som rejseland leveret af Østrigs Turistbureau.

Det kan du bla. læse om Østrig

Skiferie i Østrig (St. Anton, St. Johann, Kitzbühl Iscghl,m.fl.)
Mad og drikke i Østrig
Familieferie i Østrig
Weekendrejse til Wien
Natur og sport i Østrig (Fx.Bjergklatring og mountainbiking)
By og kultur i Østrig (F.eks, Wien og Salzburg)
Wellness

God fornøjelse!

Bestil din rejse til Østrig her

Rejseinspiration fra Østrigs Turistbureau

Oplev Zugspitz fra fugleperspektiv eller mountainbike

Zugspitz handler om mountain biking ferie
Zugspitz-området er et paradis for mountainbikere og bjerg klatrere og -vandrere, der finder ro og afslapning i de smukke, bjergrige omgivelser. Men i første uge af juli er området helt på den anden ende, for en af verdens mest ekstreme konkurrencer – Red Bull X-Alps – kommer forbi. Udstyret med løbesko og paraglider starter en række professionelle atleter i Salzburg, og så gælder det om at krydse Alperne til fods eller i luften så hurtigt som muligt. Konkurrencen, der er verdens hårdeste af sin art, slutter i Monaco og varer hele 12 dage. Deltagerne…

Cykelferie i Tirol

Cykelferie i Tirol med så mange nye cykelruter og trails
Østrig har mange fordele som cykelferie rejsemål set med danske øjne. Landet har ca. 1.600.000 danske på besøg hvert år. Vi kender og holder af Østrig, ikke kun på den obligatoriske skiferie, men mere og mere året rundt.  Den anden faktor er afstanden.  Der er rigtig mange bilferie rejsende til Østrig, enten med skiene på taget eller cyklerne spændt på i stativet. For cykel enthusiaster betyder det at have sin egen, ofte superlækre cykel med ret så meget. Og så er der terrænnet, bjergene, landevejene, de små listige stier eller…

Alpendorf er lillebror til Wagrain, men har samme fantastiske skiområde

Alpendorf, lillebror til Wagrain, og samme skiområde
Alpendorf er bare det hyggeligste mindre skisted, du kan finde. Alpendorf deler tilmed skiområde med det populære Wagrain. Alpendorf er bare en del billigere, selvom det giver adgang til det samme, kendte skiområde. Der er flere fordele. I selve Alpendorf er der ofte færre mennesker på pisterne, og det giver som regel kortere ventetid ved liften, simpelthen fordi der bor færre mennesker i byen, og der kommer færre lokale eller sydtyskere på besøg. Men på mellem 15-25 minutter, alt efter hvor hurtigt dine ski kører, kan du stå ved G-Link i Wagrain, og…

Zell am See

Naturskønne Zell am See
Zell am See er et skiområde fyldt med udfordringer for alle og rummer en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i sneen.
Gletcheren Kitzsteinhorn er omdrejningspunktet for en snesikker skirejse
Grundet gletcheren Kitzsteinhorn, og at 70% af skiområdet ligger i mere end 1.400 meters højde, er der snesikkert – og der kan løbes på ski året rundt uanset vind og vejr. Der er god grund til at besøge gletcheren Kitzsteinhorn, hvis du er skientutiast. Fra toppen af gletcheren er der en fantastisk panoramaudsigt over bjergene.
Vidste du at du kan køb din skiferie lige her? Største udvalg,…

Tag på Skibootcamp i Østrig

Udlev din indre skibums i en hel uge med Danski og top skiinstruktører
Danski.dk leverede os denne intro til meget bedre skiløb:
“Er du nået et punkt på pisten hvor du, teknisk, ikke rykker dig længere? Har du måske nogle dårlige vaner, der hindrer din udvikling? Vil du gerne lære at håndtere dit skiløb i sjapsne, opkørt sne eller måske på pukkelpisten – og sætter du pris på god afterski og socialt samvær? Så læs videre!
SkiBootCamp afholdes hvert år i Alperne og er for skientusiaster der, i fællesskab med andre, ønsker at tage deres skiløb ”to the next level”. Måske skal…

Zillertal går helt nye veje: lej din egen private pist?

Hochfügen i Zillertal tilbyder dig din helt egen pist!
Skiferie i Zillertal giver mere end god mening. Dalen rækker op mod det måske mest snesikre område i Østrig med gletcherløb året rundt og er blandt de mange innovative, østrigske skirejsemål. Det er et rigtigt vinterparadis, og sæsonens gæster på Skiferie til Zillertal kan glæde sig til masser af godt skiløb, gourmetmad og wellness. Og i 2018 opfandt man også en helt unik oplevelse:
Lej din egen skipist i Zillertal
Den havde vi ikke set før og heller ikke erfarne skirejsearrangører i Danmark, vi har talt med, men i Hochfügen i Zillertal kan det…

Sölden er især for dig, der vil have udfordringer under skiene

Skiferie i Sölden, hvis du virkelig vil give den gas
Sölden er berømt for Big3: Østrigske skirejser når bogstavelig talt nye højder i Sölden. Her er der fokus på det udfordrende og flere steder grænseoverskridende skiløb. The Big 3 – Sölden-områdets tre bjergtoppe, der alle rager mere end tre kilometer op – frister med lange nedfarter i de smukkest tænkelige omgivelser.
Sæsonens store nyhed  i 2018 er, at man nu kan besøge både Obergurgl og Sölden på ét liftkort. De i alt 256 pistekilometer er åbne fra november til maj, og på grund af områdets gletsjere gives snegaranti hele sæsonen. Et…

Vinter i Østrig - meget mere end skiløb

Vinter i Østrig er også andet end alpint skiløb
Lad os begynde med vinter i Østrig omkring juletid. Det er noget helt særligt. Også der synger de Glade Jul. Her er lige historien om vor fælles julesalme.
Vi kender den som Glade jul, dejlige jul, skotterne synger Oidhche Shámhach, men den originale udgave af verdens mest berømte julesalme hedder Stille Nacht! Heilige Nacht! Med udråbstegn 🙂
De stemningsfulde toner hørtes for første gang juledag 1818, hvor præsten Joseph Mohr samt komponisten Franz Xaver Gruber rejste sig op under julegudstjenesten i en lille kirke i Oberndorf og begyndte at synge.
Meget hurtigt spredtes kendskabet…

Bad Gastein

Bad Gastein: Op på pisterne og op på bordene
Bad Gastein er et ægte østrigsk skisportsted med fantastisk beliggenhed, bare se billedet herover og er tilmed en festlig fætter, sådan en der altid er gang i.
Du kan blive blandt de første der kører op med den spritnye gondol, der er færdig december 2018. Den er døbt Schlossalm. Liften ligger i Bad Hofgastein og strækker sig 850 meter over havets overflade. Den erstatter den gamle stolelift med nu 10 personer ad gangen og en  kapacitet pr. time, der er mere end fordoblet fra 1400 til 3000 personer. Nu går det stærkt….

Wildschönau midt i Kitzbüheler Alperne byder også på snesko ekspeditioner

Wildschönau for hele familien er bare ret så hyggeligt
Wildschönau for hele familien er bare mega hyggelig, et rigtigt og fredeligt familiested eller også  ideelt til en kæreste skiferie, og der bydes på mere end skiløb. Men den tager vi lige om lidt. Først skal vi lige slå fast, at skiløbet er helt legit fra a-z.
Hvad enten du er nybegynder eller erfaren skiløber, kan du finde en yndlingspiste i Wildschönau. Mens børnene lærer at tage deres første sving i dalen, findes der masser af pister, som giver sus i maven på den 1.903 meter høje Schatzberg i Auffach og det…

TravelTalk - White suitcaseKort over Østrigs Turistbureau

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK