Sentosa Golf Club, midt i Singapore

Sentosa Golf Club og Singapore Classic

Sentosa Golf Club beviser, at det er fuldstændigt muligt at spille golf i Singapore på baner af høj kvalitet. Det kommer måske som en overraskelse men der er 20 golfbaner i og nær den lille bystat.

Det anbefales faktisk meget at prøve Sentosa Golf Club´s 2 baner. Blandt de allerbedste i Asien. Og vært for Singapore Classic, Open, Europa Tour.

Kvalitet koster som bekendt. Sentosa Golf Cluber ingen undtagelse. Forvent greenfee fra 350 til 450 USD. Men oplevelsen matcher gree-fee.

 

Sentosa, en af Asiens bedste golfbaner

Sentosa Golf Club  har to golfbaner og er bredt anerkendt som en af ​​de bedste golfklubber i Sydøstasien – og med god grund. Med en spektakulær udsigt over ferieøen Sentosa, det omkringliggende Sydkinesiske Hav, den ikoniske Singapore-havn og Lion City-skyline, smelter denne smukke golfklub natur, landskab og bølgende greens sammen til en virkelig unik golfoplevelse.

Se vor egen golfvideo herunder, scroll ned.

Designet af den engelske golfarkitekt Frank Pennick blev Sentosa´s nu to berømte golfbaner skåret ud af Singapores frodige tropiske landskab og er hjemsted for to af regionens mest eksklusive og udfordrende golfbaner.

Serapong golf course, Sentosa. Singapore

Serapong golf course, Sentosa. Singapore

Mesterskabsbanen Serapong

Serapong, hjemsted for den kendte golfturnering Singapore Open, blev bla. kåret til den bedste golfbane i 2016 af spillere på den asiatiske turnering.

Sentosa blev inkluderet i Golf Digest’s verdens top-100 golfbaner for første gang i 2015, hvor den eftertrykkeligt placerede banen som regionens nummer et layout. Klubben blev rangeret som 58. på verdensplan, hvilket gjorde det til Sydøstasiens bedste golfbane og den eneste Singapore-golfbane, der er inkluderet i GOf Digest´s  liste på det tidspunkt.

Serapong-banen er også blevet kåret til “Bedste golfbane i Singapore” af Golf Digest, Singapore  siden 2009. Banen blev åbnet i 1982 og gennemgik derefter en opgradering til 12 millioner dollars i 2007. Banen er altid i “mint condition”.

Den nye Tanjong-bane er blevet fuldstændigt redesignet og hævder en unik personlighed med store bunkere, der sjældent er set i Asien, hvilket giver spillerne udfordringenr Du spiller på en golfbane designet af den berømte golfbanearkitekt Alister MacKenzie.

 

Læs også om golfbaner i MalaysiaGolf i Thailand, Hong Kong og Vietnam. (2020)

Singapore Rejsetips

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler