Cool restauranter & high class hang-outs i Singapore

Restauranter i Singapore  & cool bars i Singapore.

Restauranter i Singapore er et virkeligt bredt emne. Alene den øvre del vi smager på her fylder rigtigt meget i maven.
Her begynder en selektiv nydelsesrejse gennem Singapores utal af fristende kulinariske oplevelser. Det er 3 picks ud af virkelig mange, der også giver en ekstraordinær fin oplevelse med hjem. Det er lidt et kendetegn ved byen med det store udvalg.

Så vi napper en appetizer fra den heftige Singapore madscene. Black Angus (scroll ned) bøffen må næsten kunne  konvertere en veganer, næsten 🙂

Les Amis

Les Amis er en af de top restauranter i Singapore, man bør sætte en aften af til hvilket antallet af priser og hædersbevisninger til fulde beviser. Michelin har sendt to store stjerner til Les Amis gang på gang. Også i 2020. Det er en veletableret restaurant fra 1994 i udsøgte og elegante omgivelser. Du ved fra du kommer ind af døren, at du er i de bedste hænder, og det næppe bliver helt billigt heller.

Temaet er klassisk fransk mad i en moderne asiatisk tolkning, mest japansk inspireret. Holder du af rigtig god vin, så

Les-Amis singapore, pasta

Les-Amis Singapore, pasta to die for

finder du ret sikkert en flaske eller to, der vil behage ud af aldrig mindre end 2000 flasker. Et tip: Prøv den hjemmelavede pasta med store japanske rejer med bid og generøse strimler af sorte Perigord trøfler.

les-amis, en de bedste restauranter i Singapore

Les Amis, en de bedste restauranter i Singapore

Websitet er yderst æstetisk. https://www.lesamis.com.sg/

iggy´s Singapore, Mini-Gastro-Bar-Kohada-pinxtos

Iggy’s et ikonisk eksempel på top restauranter i Singapore

Næste forslag på din rejse gennem de bedste restauranter i Singapore er Iggy´s. Fedt navn, man er glad og forventningsfuld alene af den grund, allerede før man når frem. Restauranten er opkaldt efter ejeren med det velklingende navn “Ignatius Chan”, og ikke Iggy Pop. Den regnes for ikke mindre end en af de bedste resturanter i hele Asien. Den røde tråd er diversitet, her er nemlig inspiration fra hele Asien, Australien og Europa. Sådan, vi mangler kun Nordic cuisine. Men det er en detalje, for maden er outstanding og man skal jo trække en streg et sted.

Iggy´s Singapore, grøntsagshaven på tallerken
Michelin har også været forbi og kvitteret for oplevelsen med en stjerne.
Diskret nærmest gemt i Hilton hotel er dette alligvel en af Singapores bedste kendte restauranter. Iggy´s gennemgik en større ombygning i 2016, så kommer du på de kanter venter en på alle måder skarp restaurant, som tidsrelevant åbner med et stort vindue ind til køkkenet. Maden snyder ved at se elegant og enkel ud, men bagved ligger en masse madteknik og de bedste ingredienser. Signatur retter er carabinero rice’ og Spanish mackerel og Tapioca perler.

tipling club singapore

Tippling Club, en af de få restauranter i Singapore, der er lige så meget en bar.

Tippling Club i Singapores hyggelige Chinatown har en masse hipe, fordi det er reelt er et cool og fotogent  sted helt fra fortorvet og ind, og fordi de er gode til det med koncepter, awards og PR. Men der er substans bag de mange ord. Det er et virkelig godt sted at hænge ud, når du runder Singapore. Tippling Club er flyttet for nyligt til Chinatown, og skruer endnu mere op for konceptet “dining and drinking”. Så lad os begynde med konceptet. Det er laid-back og køkkenchefen Ryan Clift fra England serverer en cocktail af “fun retter” fra hans laboratorium af et køkken kombineret med ret så innovative drinks. Det passer os fint, for mad behøver jo ikke være så fisefornemt og en forestilling på 4 timer. Nudge, nudge.

Tippling Club Singapore

Tippling Club Singapore

Du kunne med rette vælge en tasting menu, der 2018 koster ca. 43 usd, der begynder med lækre snacks og ender med  ‘Three textures of milk’ dessert. Indimellem må du affinde dig med de lækreste muslinger, de lange razer clams med persillerødder og meget mere. Life is hard.

Tipling club Singapore: drinks to die for

Tipling club Singapore: drinks to die for

Glemte vi drinks? Slet ikke. Et højdepunkt er en Pink Peppercorn Negroni med gin, sød vermouth, campari og lyserøde peberkorn. Cheers  mate.

Også et cool website for Tippling Club

Singapore er et featured rejsemål på traveltalk

Singapore´s barer er blandt Asien´s allerbedste barer

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler