Seattle, Go west og oplev en af USA´s hurtigst voksende byer

Seattle, oplev den dynamiske west coast  i USA

Seattle og staten Washington, Bill Gates´ home turf, hvor han stadig bor (ved Lake Washington i Medina),  har så meget at byde på. Byen er en duks, hvad der handler om vækst: flere new starts, største virksomheder, befolkningstilvækst osv. De fleste parametre ville få enhver borgmester til at slå sig på maven af fryd. Men byen er også, forude high-tech og virkelig stor, vibrerende, venlig og fuld af dejlige restauranter og cafeer og lige  uden for det hele lige det betagende Stillehav.

Seattle panorama taken from Kerry Park just before sunset

Jeg var i Seattle første gang for 30 år siden, og det var en fest i 14 dage med de sødeste mennesker. Da vi kunne se og høre igen tog vi til Stillehavet og så “bald eagles” (den amerikanske kongeørn)  og killer whales senere i Puget Sound. Naturen er af en anden verden deroppe i hjørnet mod nordvest og Canada. Og Rocky Mountains vinker forførende i baggrunden fra sneklædte toppe. Kalder på eventyr. Der er langt derover. Der er regn ret tit, men der er også en særlig stemning, der sætter sig i sjælen.
Seattle skal vi skrive meget mere om, noterne er klar, men her og nu så viser vi lige, Seattle i dag år 2018, hvor der er gang i den på den der laid back gode måde. Det er ret vanedannende. Tak til The New Yorker for video.

 

From Asien til Seattle i et hug fra 2019

Det kunne mærkes, som verden bliver mindre, hver gang der bliver syet en rute ind på kortet mellem fjerntliggende destinationer, som nu med den nye Airbus 350-900, som Singapore Airlines (se historien her)  med vanlig og overlegen first mover indstilling lancerer i 2019 mellem Singapore og flere destinationer  i USA, bla. Seattle og også i 2019 Los Angeles. What a trip! Hoppe fra det ene fjerntliggende kontinent til det andet uden mellemlanding. Skal da prøves.

Læs mere om USA som rejseland
New York

På skiferie i USA

Singapore Airlines Airbus A350-900

From Singapore to Seattle direct with Singapore Airlines Airbus A350-900

Nyeste Rejseartikler