Singapore Airlines satser på nye, superlange ruter til USA

Fra Singapore til Seattle uden stop med Singapore Airlines Airbus A350-900

Fra Singapore til Seattle uden stop ? Det er da en reel fly nyhed. Singapore Airlines Airbus A350-900 er spydspidsen i Singapore Airlines oversøiske sats som denne nye rute i 2019 fra Singapore til Seattle i et hug.  Det er en ny æra, selskabet træder ind i takket være det nye super fly.
•    Seattle bliver den 5. by i SIA´s netværk i USA og den fjerde non stop til USA fra Singapore.
•    Samtidigt kommer nyheden om at endnu en non-stop forbindelse fra Singapore til Los Angelses også åbner næste år.
Singapore Airlines Airbus A350-900

Singapore Airlines Airbus A350-900, business or pleasure ?

Seattle forbindelsen lanceres 3. september 2019 og vil beflyves 3 gange om ugen den første måneds tid og så 4 gange fra oktober. Har du pengepungen i orden, kan du nyde komforten på en af de 42 business sæder, som snarere er små øer af forkælet komfort i flyet. Der er 24 Premium Economy Class og 187 Enonomy sæder.

De nye topergonomiske og funktionelle sæder hos Singapore Airlines betyder alt især på long hauls, de lange ture på over 10 timer.

 

Seattle panorama taken from Kerry Park just before sunset

Seattle panorama taken from Kerry Park just before sunset

 

“Singapore Airlines forpligter sig på at åbne flere ruter til USA”

 

“Our new non-stop flights to Seattle are another demonstration of our commitment to expand our operations in the important US market and grow our network reach. The new services will also further strengthen the Singapore hub by providing customers faster and more convenient connectivity from key markets such as Southeast Asia, South Asia and Australasia to North America,” siger Singapore Airlines CEO, Mr. Goh Choon Phong.

Airbus 350 -900. åbner nye lange flyruter

Når valget falder på Seattle er det fordi byen er en af de hurtigst voksende i USA med en stærk økonomi. Her er adskillige af USA´s største virksomheder repræsenteret, og byen bobler af entreprenører, der skaber det nye Seattle. Seattle kaldes også Smaragdbyen, en ædelsten blandt de store byer i Amerika.  SÅ der er noget at leve op til. Med voksende jobtal og fødselstal er der yderligere grunde til at satse netop her.

Med den nye rute styrkes Singapore Airlines tilstedeværelse i USA, der allerede rummer forbindelser til Houston, Los Angeles, New York og San Francisco. Så vil du fra Asien til USA eller omvendt, så er løsningen her.

 

Baseret på en pressemeddelelse fra Singapore Airlines. Okt. 2018.

Multimedia library

Nyeste Rejseartikler