Raffles Hotel i Singapore

Raffles Hotel i Singapore blev genåbnet i 2019  i nyrestaureret pomp og pragt.

Raffles Hotel i Singapore  i den lille smukke og velhavende østat Singapore er  klar til at tage imod dig igen. Efter en utrolig grundig og vellykket restaurering fra a-az, er det ikoniske hotel genåbnet august 2019. Smukkere end nogensinde.

Situationsrapporten fra selve restaureringen af Raffles

Long Bar vender tilbage til sin oprindelig placering og endelig kan vi se frem til en Singapore Sling serveret som altid perfekt og nu i rette ikoniske omgivelser. The Raffles Gift Shop på  3 Seah Street er åben under hele restaurerings forløbet.

Raffles Singapore restoration

Raffles meddeler i deres Pressemeddelse, at man som altid lægger vægt på at bevare og udvikle den særlige ambiance/stemning og følelse, det giver at besøge det berømte hotel. Men det er også nødvendigt at bevæge sig med tiden og udvikle konceptet og bevare sin position i Singapore. Så som gæst, se frem til nye oplevelser,  nye restauranter og barer og gårdhaver, men det er ufravigeligt at, den høje service og kvalitet er den samme.

Det var Mark Twain, der i 1897 med det helt korrekte citat svarede på rygter om sin død “The report of my death was an exaggeration.”  Det blev senere til det journalistisk mere fængende “stærkt overdrevent”.
Der var i 2017 artikler i pressen i Asien og med det samme spredt på internettet, der nemt kunne misforstås, og det var sikkrt også meningen. “Raffles Hotel lukkes”. Det giver giver gode læsertal, men var ret så misvisende. Det samme kunne man med rette sige om Det Hvide Hus i efteråret 2017, men de to hvide “huse”  var  begge under tiltrængt renovation, og Raffles Hotel er stadig det mest ikoniske hotel i Singapore og snart seriøst renoveret, og tæt på et “must visit”, når du er på de kanter.

Raffles Hotel Presidential-Suite-Living-Room

Raffles Hotel Presidential-Suite-Living-Room

Nænsom restauration af Raffles Hotel påbegyndt

Hotellet selv beretter, at der foregår en grundig og tiltrængt, men nænsom restauration i 3 faser. Den første er afsluttet, og den næste /startede 13. august 2017. Flere af de berømte hotel suiter bliver i denne fase istandsat. Slut 2017 lukkede hotellet helt, men de berømte Slings kan fås i en pop-up installation, lige ved siden af hotellet. Too important to close down! Her er den officielle information: “Raffles Singapore is now fully closed with a planned reopening at the end of 2018. The original Singapore Sling experience is now served at a pop-up Long Bar located at 3 Seah Street, next to the Raffles Gift Shop which remains open throughout our restoration.”

Singapore-Sling-New-Hero-Shot

Singapore-Sling-New-Hero-Shot, Cheers!

Du kan læse alt om projektet her

Lidt historie om Raffles Hotel

Raffles Hotel åbnede i 1887, opkaldt efter stifteren,  og har lige siden været et fem stjernet luksus hotel og et ikon i Singapore, der rummer essensen af Far East charme og stil i den berømte colonial arkitektur og indretningsstil.

Raffles med sin excellente beliggenhed er en oase i en ultramoderne storby, og her har et utal af de kendte og rige boet gennem alle årene.

Bar & Billard Room. We cannot wait to get back in! 

Raffles Hotel Bar & Billard Room

Raffles Hotel Bar & Billard Room

Mere rejseinspiration for luksusdyr i Singapore

Jamen så er det nok Hotel Fullerton, du søger, det gamle posthus omdannet til luksushotel med bedste placering

Fullerton Hotel, et luksus hotel i Singapore med historie og aura

Læs mere om andre tophoteller i Singapore

Singapore´s top hoteller

Måske du gerne vil se de hotteste barer i Singapore? Det er ret vildt, hvor langt de tager bar-koncepter.

Singapore´s barer er blandt Asien´s allerbedste barer

Luksusrejser til hele verden

Luksusrejser i hele verden – fordi du fortjener det

 

 

Andre rejsetips

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler