Singapore´s barer er blandt Asien´s allerbedste

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Singapores kreative barer, måske Asiens bedste

Singapore´s barer lægger stilen i “crazy good bars” kategorien i Sydøstasien lige nu. Så er Singapore den nye “party hovedstad” i Sydøstasien?  Noget tyder på det! Kreativiteten er enorm, både med hensyn til koncepter for  Singapores barer og indretning og deres meget kreative, ja til tider outrerede drinks. Men de klassiske fås også her naturligvis.
Prins Harry kommer her af og til. Så du kan hænge lidt ud med (en) Prince, sådan lidt high-end pub crawling ?
Her er lidt guiding, så du kan gå eller køre ( i al fald ud) direkte til og fra de hotte steder.

Operation-Dagger-top-bar-i-Singapore

Operation-Dagger-top-bar-i-Singapore

Singapores barer, der er svære at finde – med vilje: Operation Dagger

Listen over Singapores barer i udvalg altså dem med klare gennemførte koncepter kunne godt begynde her:
Operation Dagger kan nemlig noget med at skabe en særlig forventning og stemning: Du kan kun finde stedet ved at følge noget graffitti og gå ind ad en tvivlsom anonym dør, men så ændrer alt sig også: Fed stemning fra første sekund og et drinkskort, der inkluderer ‘The Egg’  en saltet,  karameliseret drink serveret i en rygende fuglerede – øh naturligvis er den det.

Native, en af Singapores barer med imponerende innovationsevne giver dig myrekryb, man up!

Next stop stop på ruten over Singapores barer er Native. Hos  Native, der ligger på  Amoy Street, er de måske  inspireret af Noma, der dog sikkert er før det var  inspireret af Asiens brug af myrer i mad, fordi deres signature drink hos Native  hedder” Ants”, men bare relativ  rolig. Der er ikke levende myrer i drinken, der danner kollektiv intelligens kløgtige formationer i din drink for at overleve. Det en coconut rum cocktail med tilpas ristede myrer i. Den serveres på  friske, store basilikum blade, så det er nemt: I med de sprøde små bæster og ned med drinken og da “velbekomme” herfra! Du har nu også fået dagens protein tilskud.

Singapore Bar 1

Singapore topbar, sådan rent bogstaveligt

Sky Bar i Singapores øvre luksus luftlag

Er du mere til gedign luksus og mindre adventure orienteret? Den klarer de også i Singapore:
Sky Bar på toppen af  CÉ LA VI -har en utrolig 360 graders udsigt over Singapore og her  er som fotoet antyder høj chill-out faktor.

D Bespoke
D Bespoke er næste stop på turen, hvor du sandsynligvis allerede er lidt i godt humør, hvis du har fulgt ruten her. Du møder en bar med et frækt koncept twist. Baren er gemt  bag en designer sko forretning  på Bukit Pasoh Road. Her går vi konceptuelt til  “klassisk/ lækkert” med håndlavede champagne kølere og ølmåtter i ægte sterling sølv, filtrerede isklumper og cool gæster. Et drømmested, en anden verden for en stund.

Singapore Bar 2

Så flotte er nogle barer i Singapore

Atlas – verdens mest ambitiøse ginbar?

Skal vi helt op at ringe i vor seriøse reserach af Singapores barer, så er det nyåbnede Atlas der kalder.
Atlas er udråbt til verdens mest ambitiøse Gin Bar. Det er ret meget at have i munden, da der bla. i England og New York er fantastiske gin barer med højt niveau og der faktisk også et ginhotel omtalt her på www.traveltalk.dk. Men er Atlas den bedste? Vi synes her på redaktionen, du burde lade det komme an på en  prøve. Måske dagen efter de andre besøg ? 🙂 Her er interiøret art-deco lobby stil og du får i al fald byens bedste Gin Martini.

 

Singapore Bar 3PS glem ikke Raffles på din tur til Singapores barer, men de genåbner først den ikoniske bar ultimo 2018.

Se mulighederne for en smuttur med Singapore Airlines.

Meget mere rejseinspiration for Singapore

Er du blevet sulten efter alle de drinks i Singapore, se se bare her: toprestauranter i Singapore, fra 30-40 usd og op

Cool restauranter & high class hang-outs i Singapore

Singapores restauranter. Der er over 20.000 at vælge imellem.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler