Singapore, en by med kæmpe ambitioner

Er der passion i Singapore?

Ja, der er både puls og passion i Singapore. Du kan mærke byens puls og ambition fra du stiger frisk og veludhvilet af flyet. Her sker bare så meget mere end vi er vant til hjemmefra i Singapore, i øvrigt verdens grønneste by. Byen er rig på oplevelser og er en multi dimensioneret by, fra finans til street-art, men ikke mindst vokser byen i højden. En by, som griber mange besøgende på sin overraskende måde at være på. Lad evt, fordomme og forventninger blive hjemme. Byen har hjerte og kreativitet. Singapore er  mere bevidst om miljø, kultur og kunst end de fleste storbyer. Og som bekendt er det en yderst tryg by at besøge.

Passion i Singapore fra kunstmuseer til Gardens by the Bay

Se glimt fra byen i en lidt exalteret video, men den er flot. Der er passion i Singapore, også i filmfolkene! Du ser på få minutter glimt fra: ArtScience Museum, Gardens by the Bay, iFly Singapore, National Gallery Singapore and SEA Aquarium. Locations er i viste rækkefølge:  Sports Hub, ArtScience Museum, Anderson Bridge, Pearl Bank, Victoria Theatre, Sultan Mosque, Wall mural at Tiong Bahru, Orchard Gateway, National Gallery, Wall mural at Little India, Arab Street, Everton Park, iLight Marina Bay, MacRitchie Treetop Walk, Gardens By the Bay, Lau Pa Sat, Smoke and Mirrors, Sri Murugan Hill Temple, The Projector, Ion Orchard, ZoukOut, Raffles Marina LightHouse, S.E.A. Aquarium, Henderson Waves, iFly Singapore.

Wow, det er da en del ikke ?

River Hongbao Nytårs Festen i Singapore

I Singapore er der hvert år store events der forvandler byen fra dage til uger. Den største er nok det kinesiske nytår. Er du på de kanter under nytåret, så bør du ikke snyde dig selv for den store oplevelse, det er at se den gigantiske nytårsfest, der varer i ikke mindre end to uger. Ved floden Hongbao og Marina Bay kan du/kunne du bla. se et gigantisk fyrværkeri, der bare blev ved og ved. Happy Chinese New Year 2019 Grisens år ! Det er specielt festligt i 2019, da nytåret falder sammen med Singapore´s fejring af 200 års jubilæum. Til lykke til Singapore.

Fra den berømte nytårsfest i Singapore ved Marina Bay. Ca. 15 minutter langt fyrværkeri i 2019, og festen bliver ved i 2 uger.

Vil du læse mere om fascinerende Singapore?

Du kan næsten alt i Singapore, f.eks. sejle i kajak i Singapore lige uden for city

Velkommen til Singapore.

Singapore, verdens grønneste by

Vil du læse om andre storbyrejsemål i Asien ?

Det kunne være Seoul i Sydkorea, der i 2018 i den grad er på landkortet.

Det kunne også være Hong Kong, der er Asiens måske mest dynamiske by med en masse rejseoplevelser

Endelig kunne det sagtens være Beijing, hvis du vil tage pulsen på verdens støste lands udvikling og historie

Gå til Storbyrejser for at finde dem alle. Eller brug Drømmerejsen til at søge med.

Beijing, en metropolis med 3.000 års historie

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler