Hong Kongs Boutique hoteller: Lækre små koncepthoteller popper op

Hong Kongs Boutique hoteller: The High Life og Boutique hotellerne

Hong Kongs Boutique hoteller popper op overalt i og uden for Hong Kong. Et boutique hotel er et koncept, der opstod i 1980´erne, som  dækker mindre koncept hoteller med 10 til 100 værelser, ofte i den bedre ende af hotelskalaen. Du betaler for den lækre indretning og den personlige betjening, men til gengæld forsvinder du ikke i mængden af 1000 andre gæster og du bor et sted med et koncept,  der typisk er anderledes, og klart i sit udtryk, et fedt design og måske tilmed nogle ydelser, du kun finder der. Mange af de største hotelkæder udvider deres brand med disse mindre og personlige hoteller.

Hong Kong´s Boutique hoteller, Sugar East

Nyd de nye boutique hoteller i Hong Kong

Hong Kong er den mest kosmopolitiske by i Asien, ikke mindst pga. den strategisk perfekte beliggenhed i forhold til Kina og den historiske forankring til England og det internationale samfund. Business is good og det skyder op med nye hoteller og restauranter. Men hvad sker der uden for byen? Ja Hong Kong er mere end City, det er også grønne øer, sandstrande og trekking i bjergene, sejlture på havet eller golf på en smuk ø kun med golfbaner eller Disneyland, alt sammen uden for byen.

Hong Kongs Boutique hoteller er en ny trend, Boutique hotellerne findes “in town” og uden for. De små lækre hoteller med personlighed og et tema og personlig attention klæder også en strand eller en bjergside. De er værd at gå efter, det er hverken rigtigt dyrt eller meget billigt, men for ret få penge får du en stor oplevelse, som de store turist hoteller ikke kan levere. De kan så noget andet.

hongkong east hotelroom

Boutique Hotel East, et fint eksempel på Hong Kongs boutique hoteller

East er et top eksempel på et af de lidt større af Hong Kongs Boutique hoteller. East  ligger helt perfekt til dit besøg i Hong Kong. Det ligger i den chekkede del Island East og har nok haft den forkælede gæst i tankerne, hende eller ham, der er på business eller bare vil have det hele ved hånden som turist. Værelserne er generøst store, udsigten fra værelserne og fra resten af hotellet er virkelig imponerende. Der er de fleste  faciliteter, man lige kunne ønske sig selv på et mindre hotel (300 værelser) som udsigt over havnen, gym med alt hvad du kan ønske dig. Der er pool udendørs, og ikke mindst Sugar, som er en combo af bar og lounge, en af byens bedste. Du kan på få minutter være i Central (business og city delen af Hong Kong) fra metrostationerne Tai Koo og Quarry Bay.

Flere rejsetips om Hong Kong

Læs mere om Boutique HotelEast her på deres egen hjemmeside.

Du kunne sagtens rejse med Singapore Airlines, se priser og ruter

Og du kan læse mere om Hong Kong her, stor introartikel på traveltalk

Har Hong Kong natur?
Ja mere end du tror, både flotte strande og grønne bjerge. læs her

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

En time fra Hong Kong ligger casino mekkaet Macau, her er bare så meget at se.

Macau, Las Vegas i Kina, eller er det omvendt ?

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler