Kajaktur i mangroven uden for Singapore. Og se sjældne søkøer!

Singapore kajaktur? Det er vort forslag til dig der er rejst til Singapore og er lidt træt af kun at se storby eller bare vil have en naturoplevelse og god motion  i frisk luft.
Spørg enhver, der besøger Singapore og omegn. De forventer at se Katong Laksa, Marina Bay Sands eller Singapore Zoo. Det er nogle af flere klassikere. Det skal man da klart også. Hertil kommer, at man skal prøve lokal mad, men vi vil påstå at det ikke en gang kratter i overfladen af et utal af mulige oplevelser 🙂 men du skal være med på at gøre tingene lidt anderledes, be a little adventurous!

Det handler denne serie med anderledes rejsetips til Singapore om. 

Singapore Dugong

Singapore Dugong eller søko

Her er første tip “Singapore kajaktur”. En kajaktur i Singapore?  Really? Jo da: tyst glide gennem det rene vand og nyde mangrove landskabet, som minder om Mississippi. Høre tropefuglene  hilse. Kan være enten  i mangrove landskabet ved  Khatib Bongsu mod nord eller i  Pulau Ubin mod øsy med en baggrund af det smukkeste subtropiske landskab. Her ser du det oprindelige landskab, og det er ganske tæt på Singapore stadigvæk. Der er også spændende dyreliv, ikke krokodiller etc. men masse af fugle og  “dugongs  eller søkøer som er et fantastisk dyr, findes f.eks. også i Florida.  Dugong´en  er et stort havpattedyr, som tilhører ordenen “søkøer”. De er dog kun i Pulau Ubin. De lever af søgræs og er helt uskadelige. Dugong er den eneste nulevende repræsentant for den engang så talrigt repræsenterede familie.

ubin singapore kajaktur

ubin singapore kajaktur

Efter 1/2 dag i kajak for to har du fået frisk luft og god motion og er klar til at vende tilbage til centrum og vælge en af de 24.000 spisesteder med god appetit.

Se nedenfor, Her kan du kontakte Puloa Ubin kanoture direkte.

Website: click here

Book fly direkte hos Singapore Airlines her

Book hotel 

Forsikring

 

Nyeste Rejseartikler