Halcyon Retreat, golf luksus mellem Nantes og Lyon

Halcyon Retreat, golf luksus mellem Nantes og Lyon

Halcyon ser fremtiden med stor optimisme og travlhed for alle på The Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort. Frankrig har endelig fået sin plads i golf solen og slottet er sammen med feriestedet generelt et godt bud på golf luksus i Frankrig. Her kan du få en særdeles behagelig wellness ferie i det smukke franske landskab og/eller spille den fine 18 hullers golfbane med små afstikkere ud i det smukke Frankrig ca. 1/2 vejs mellem Nantes og Lyon.

Halcyon-retreat-aerial-view-of-golf-course

Det betyder, at top resortet igen kan invitere både investorer til en dejlig ferie ejendom og hotelgæster til resortet generelt tilbage på stedet.

Top Retreat golf & Spa i Frankrig

HALCYON-RETREAT 5 star resort

HALCYON-RETREAT 5 star resort

Rejser til Frankrig

Ferie i Frankrig:  Måske de bedste steder at besøge? Ferier i Frankrig er for flere mennesker end nogen anden i EU en drømmerejsedestination. Dens natur er svimlende smuk, dens byer er spækket med historie, og Frankrigs gamle og historiske slotte vil få dig til at føle, at du er trådt ind i et eventyr.

Rejser til Frankrig

Bedste steder at besøge i Frankrig

Besøg Paris

Paris er byernes by Frankrigs hovedstad ligger i verdens førende turistland og er kendt verden over som “byernes by”. Det er ikke dårlig branding, og det lover meget, som Paris kan holde det meste af.

Rejser til Paris

Paris – Vuitton, Louvre og Orsay, byernes by venter dig

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler