Den store rejse til Grønland

En gang Grønland og for altid forelsket

Grønland bør man have besøgt mindst en gang i livet. Det er en af de store uforglemmelige rejser, hvor flosklerne bukker under for virkeligheden. Grønland kan selv. Rejsen dertil er beviset.

Greenland-travel har en sommer rejse, der tager jer rundt i noget af det væsentligste Grønland at se for en førstegangsbesøgende.

Dit livs Grønlands rejse begynder her

Rigtig mange af os har drømmen et sted i hjertet om den ultimative tur til Grønland. Jeg har aldrig mødt nogen,  der har været der på rejse, som har sagt, det er lige meget, tag til et andet land. Grønland kan du se i øjnene på den du taler med, hvis vedkommende har været der. Det i sig selv er en stærk motivator for at tage den middelkorte/lange flyvetur og se hvad er det med Grønland, der gør så stort et indtryk?
Den rejse, der følger her, kombinerer to meget populære og unikke steder i Grønland. Måske nok til at få det Grønlands look.

Rejsen tager jer til  Indlandsisen i Kangerlussuaq og fortsætter til Diskobugten og Ilulissat Isfjord. Rejsen er tilrettelagt med et stort udflugts- og aktivitetsprogram.

Colorful houses in Greenland in spring time

Forår i Grønland byder på varme og solrige dage

Det arktiske forår er et fænomen i sig selv. Det er lyset der er enestående. Der er lyst hele døgnet og den friske luft føles tør og lun. Den sidste rest af sne fra vintermånederne er ved at være væk, og landskabet begynder at få farve – den unikke natur byder velkommen til sommerens spæde begyndelse. Havet er nu farbart til sejlture, og det rige dyreliv er lige omkring hjørnet.

Klassikeren: 9/10 af et isbjerg i runde tal er under havoverfladen

Klassikeren: 9/10 af et isbjerg i runde tal er under havoverfladen. Og så er det også traveltalk´s mest “vertikale” foto

Kangerlussuaq ved Indlandsisen

Efter kun 4½ times flyvning fra København starter eventyret på den tidligere amerikanske lufthavn Søndre Strømfjord. I dag er Kangerlussuaq Grønlands største lufthavn. Baglandet gemmer på en fantastisk natur, hvor den enorme Indlandsis præger landskabet. En udflugt til Indlandsisen er derfor oplagt, og der er rig mulighed for at se moskusokser og rensdyr på vejen dertil.

Ilulissat i hjertet af Diskobugten

Efter 1-2 dage ved Indlandsisen venter den smukke Diskobugt og byen Ilulissat, som er berømt for sin Isfjord med de store og smukke isbjerge. Der er på forhånd tilrettelagt en række udflugter og oplevelser, men der er også tid til at gå på opdagelse på egen hånd.

Hotel Arctic in Ilulissat, Greenland

Hotel Arctic

I Ilulissat skal du bo på Grønlands nok skønneste hotel med en fremragende beliggenhed med udsigt over Diskobugten og Ilulissat Isfjord. Bemærk, at der ikke er enkeltværelsestillæg på standardværelser.

Om Hotel Arctic

Hotellet har 4 stjerner og leverer en meget høj service. Det bedste sted måske at bo på Grønland.

Find denne rejse på Greenland-travel

Flere rejsetips fra det de arktiske egne

 

Rejsemål fra Danmark helt mod nord

Island, fra geysere til vilde heste

Det grønne og milde Færøerne som rejsemål?

Nordlys i Nordnorge som rejsemål?

Camping i Lapland som rejsemål?

Find drømmerejsen her

Du kan søge i

  1. Rejseinteresser
  2. Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
  3. Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Du kan søge på 1, 2 eller alle 3 kriterier.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler