Golfferie til Bali er en drømme golfrejse

Golfferie til Bali kombinerer paradis ø rejsen med din egen sport

Golfferie til Bali som rejsemål og oplevelse kan klart anbefales, hvis man altså kan lide fantastiske paradisøer og spiller golf eller vil lære det vanedannende spil under de smukkeste vilkår.

Golfferie er måske ikke det Bali er mest kendt for, fordi det er så underskøn en ø med meget andet at byde på som paradis strandferie eller dykning. Men det burde der laves om på, for der er fine golfbaner nok til flere ugers ophold. Der er flere direkte fremragende golfbaner på Bali. Der er også en 9 top standard  hullers bane og et nyt koncept, antager vi:  “en executive par 3 bane” på hele 18 huller.  Så er du til golf, og kæresten har lokket dig til Bali, (var det svært at lokke?) så fortvivl ikke! Du er på den skønneste ø og med den sødeste person i dit liv og nyder fed par terapi under palmerne, men en enkelt runde golf eller to med havet i baggrunden er sikkert tilgivet med de strande, som lynafleder? Måske spiller I endda sammen!

Nirwana golf course Bali Greg Norman 2

Nirwana golf course Bali Greg Norman

Ingen golfferie til Bali uden Nirwana Bali Golf Club

Golfferie til Bali kuune begynde med Nirwana Bali Golf Club, der er noget helt særligt:
Den australske golflegende Greg Norman har designet denne vidunderlige golfbane, der gang på gang ranker blandt Asiens bedste baner i forskellige kategorier. Greg Norman, tidlere PGA golfspiller, Masters vinder og nu golfarkitekt, blev betaget af det dramatiske landskab, den lokale kultur og de blødt rullende bakker og rismarker så tæt på havet. Det hele skulle med i golfbane designet, og det kom det så rigeligt. Så er du klar til en golfferie til Bali, der rykker din opfattelse af hvor smuk en golfbane kan være ? Golfbanen ligger ret tæt på Seminyak, og fra banen kan du se  Tanalok templet. Det 6. golfhul er det første langs kysten og et langt par 5 “dogleg”. Stranden er meget tæt på. Vind, sol og banens konturer gør det til et af Asiens sværeste.  7. hul er det mest pittoreske og skal med hjem i Iphonen. Par 3 hullerne regnes også blandt de bedste i Asien.

Planlæg din golfferie til Bali

 

Næste golfbaner på listen Golfferie til Bali:

bali national

Bali National

Bali National Golfbanen er selvskreven på en golfferie til Bali

Bali er ikke en nation, men golfbanen Bali National er et helt land værdigt. Banen gennemgik en større ombygning i 2012 ikke mindre end 10 huller blev lagt om, og udsigten over havet åbnet op samt green sides forbedrede. Idag er det en fremragende bane i luksus omgivelser under 30 minutter fra Ngurah Rai Bali International Airport. Der er 7 lux. bungalows lige ved banen, hvis du vil vågne op til en runde morgen golf og blot gå direkte ud på banen, så napper du en af dem. Det må jo gerne være lidt komfortabelt.

bali national

Bali National

Hullerne 1 til 9 udfordrer dig med klipper og tør vegetation lige “out of bounds”, og exotiske fugle hepper på dig eller er det på din makker. Kan være svært at sige. Hullerne 10 til 16 er langt mere blidt lagt ud. 17 ligger på sin egne ø (tag et par ekstra bolde med) og 18 er så udfordrende som et hul 18 bør være. På hul 18 kan en golf match forbavsende ofte afgøres.

bali national hul 18

Bali National golfbane,  hul 18

Golfbanen vandt prisen som “Best Renovated Golf Course in Asia 2014, 3rd Best Renovated Golf Course Worldwide 2015 2015, 5th Best Golf Resort in Asia Pacific 2016 and Best Golf Resort Indonesia 2017.”

Så den kan spilles med stor fornøjelse 🙂

New Kuta Golf

New Kuta Golf golfferie på Bali

New Kuta, golfferie til Bali på kanten af havet

Golfbanen ligger bogstavelig talt på kanten af havet, så du nemt mister bolde til havgudinden, eller er det Zeus også herude, men er det ikke det hele værd? Et bane, der bør spilles på din golfferie på Bali alene for skønhedens skyld. Tag et par ekstra bolde med!

Rejser til Bali, steder du gerne vi kende på Bali

Rejser til Bali: 10 smukkeste steder værd at besøge på Bali.

Handara golfbanen på Bali er i topform

Handara Golf Resort er ret nyt  og banen er i excellent form. Den ligger i omgivelser, defineret af bjerge i baggrunden, søer fra tidligere vulkanudbrud og tropisk regnskov. Du kan forvente en 1. klasses oplevelse med alle de features, der skal til fra banen til baren, restauranten og hotellet ikke mindst.

Handara Golf Bali

Handara Golf Bali

Bukit Pandawa golfbanen på Bali´s sydkyst

Også en af de bedre baner, der ligger helt mod syd. De fleste baner ligger på det sydlige Bali. Bukit Pandawa er speciel ved, at den er en af verdens få 18 hullers par 3 baner og tilmed i samme klasse, som de bedste golfbaner på øen. Der er naturligvis restaurant og lækkert klubhus til et hurtigt bad før drinks og mad. Så har du ikke så meget tid eller er det bare meget varmt, så er dette det perfekte valg.

BPGCC_Hole-18-13

BPGCC_Hole-18-13

Hvor går din næste golfferie hen ?

Golfferie til Bali var dagens rejsetip, men læs meget mere om golfrejser på Traveltalk.dk. Vi udvider hver måned med flere golfrejsemål og golfrejesetips. Du kan allerede finde de fleste kendte golfrejsemål her og sikkert også et par mere ukendte. Måske golf i Thailand er et godt sted at begynde ?

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Meget mere om ferie på Bali

Læs mere om øen Bali før din  golfferie på Bali her på www.traveltalk.dk, også om naboøerne og de bedste strande og hoteller f.eks. i Seminyak.

Rejs med Singapore Airlines

Prøv f.eks. Seminyak Beach, virkeligt lækkert.

Rejser til Bali: Seminyak Beach – top stranden på Bali

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler