Singapore Airlines går forrest i kampen for bedre comfort på “long hauls”

Be seated – endnu bedre flysæder hos Singapore Airlines

Bedre flysæder hos Singapore Airlines er på vej. Hvad ville et bedre flysæde med mere benplads og flere indstillingsmuligheder og ingen “konflikter” med ham bagved betyde for dig på de lange ture som Singapore – Newark, New Jersey, ca. 17 timer i samme sæde?
Ret meget gætter vi på. Det har Singapore Airlines gjort noget effektivt ved. De har  for at udvikle bedre flysæder hos Singapore Airlines  generelt allieret sig med Zodiac Aerospace i Texas, en gigant i udvikling af bla. flysæder og alt i et moderne passagerfly. De ved hvad et bedre flysæde betyder for deres rejsende. Og det bedste er, at selvom du kun flyver Economy, så får du også de nævnte fordele med i købet. Det er dagens gode nyhed.

Sæt dig godt til rette og se hvad Singapore Airlines selv siger:

Singapore Airlines, business class, nu endnu bedre

De nye sæder skal først bestå såkaldte comfort tests. Og er dommen positiv, kan folk lide dem, ja så indfases de på Singapore Airlines´ længste ruter. Så be patient, lige som på de lange flyrejser.

Kilde: CNN

Læs meget mere om flyrejser med Singapore Airlines

Den nye afgang til Stockholm fra København med SA

3 ugentlige afgange fra CPH med Singapore Airlines til Stockholm

Læs meget mere om Singapore Airlines, her en lille artikel om sponsoratet for det spektakulære Formel 1 natløb i Singapore,  hver september.

Singapore Airlines, Formel 1 Grand Prix 2017

Mere rejsenyt på Traveltalk.dk

Vil du have mere rejsenyt og rejsetips, så gå til hovedsiden for rejsenyt.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler