Singapore Airlines tillader transit fra visse lande i Oceanien

Singapore Airlines tillader transit i Changri Airport

Singapore Airlines tillader transit til Changi Lufthavn, hvor man har oprettet nye såkaldte  Transit Holding Areas (THA) i terminal 1 og 3, da lufthavnen og SIA forbereder sig på gradvis genoptagelse af transitpassagertjenester, som blev suspenderet, da Singapore indførte grænsebegrænsninger midt i Covid-19-pandemien.

Dette for at sikre sundhed og sikkerhed for passagerer og personale, fortalte Changi Airport Group (CAG), efter at Singapore Airlines (SIA) bekræftede, at det har modtaget godkendelse til at starte driften af transitflyvninger.

I en opdatering på sin hjemmeside torsdag formiddag sagde SIA, at rejsende vil være i stand til at passere gennem Changi lufthavn fra udvalgte byer i Australien og New Zealand, til enhver destination i SIAs gruppens netværk, der drives af SIA, SilkAir eller Scoot, fra torsdag (Juni 11, 2020).

Changi Airport, transit terminals, Singapore

Changi Airport, transit terminals, Singapore

Transitflyvninger er kun til udgående rejser fra australske byer Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney samt New Zealand byer Auckland og Christchurch.

Passagerer vil ikke være i stand til at overføre fra andre steder i SIAs gruppennetværk gennem Singapore til disse byer, tilføjede den nationale transportør.

Kunder skal sikre, at de opfylder adgangskravene til deres endelige destination.

Overførsler til og fra flyvninger, der drives af andre flyselskaber, er i øjeblikket ikke tilladt.

Transit Holding Area in Changi Airport Terminal 3, Singapore

“I overensstemmelse med lovgivningsmæssige krav vil passagerer og ikke-transitpassagerer holdes adskilt i Changi lufthavn. Dette er for at sikre vores kunders og personales sundhed og sikkerhed,” sagde transportøren.

CAG fortalte ST, at passagerer, der flyver gennem Changi, ved ankomst vil blive ført til transit-terminalerne, som kun er åbne for transit-passagerer og autoriseret lufthavnspersonale.

Traveltalk følger udvikling på flymarkedet tæt på vegne af vore rejseinteresserede brugere.

Mere om Changi Airport

Mere om Singapore Airlines

Mere om Singapore som rejsemål

Se Changi websitet

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler