Rejser til Filippinerne fra Boracay til Palawan

Rejser til Filippinerne og de 7.000 øer.

Flere og flere rejser til Filippinerne (the Philippines). Det er et stort og meget smukt land med over 100 mill. indbyggere. Her er en række rejseforslag og artikler, du kan dykke ned i som rejseinspiration samt rejse arrangører, rejsepriser, flypriser og hotelforslag. Velkommen til Filippinerne (Philippines), et af Asiens smukkeste lande.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejs til Boracay, en af Asiens smukkeste øer

Boracay, det måske mest højprofilerede rejsemål i Filippinerne.  Hvorfor er Boracay så berømt og nu så rent, du tror det er løgn. Hvad kan du opleve, hvem kan tage dig med derud fra rejsebureauer til flyselskaber?
Boracay er blandt Asiens smukkeste tropeøer. Boracay i Filippinerne scorer hvert år meget højt i kvalificerede sammenligninger af de ultimative, rejseværdige tropeøer. Hvorfor så  utroligt  højt, der er jo  ret mange tropeøer med hvide strande og + 25 grader året rundt?

Flere artikler, start her.

Rejser til Boracay, Filippinerne

Boracay er et rent trope paradis

Palawan med 1800 trope øer, er det nok?

Palawan er den største af de filippinske øer og et perfekt ferie rejsemål. Her er også nærmest ubegrænsede muligheder for en spændende dykkerferie.  Her er så mange muligheder for en ferie generelt. Palawan´s natur og størrelse er nærmest overvældende. Halvdelen af øen består i øvrigt af ørkenområder, der stadig er ubeboede og uberørte. Resten af den enestående ø er mest dyb jungle, bjerge og så masser af de hvide sandstrande, der giver adgang til masser af vandsport fra snorkeldykning til scuba diving. Unesco beskyttet natur.

Rejser til Palawan

Palawan – den smukkeste ferieø i Sydøstasien ?

Skal du også se Manila?

Rejser til Manila og Filippinerne: Manila er efter danske forhold en megastor og nærmest uforståelig kontrastfuld by fra ødsel luksus til ubærlig fattigdom. Det er en metropolis på reelt tæt på 20 millioner mennesker. Ingen ved vel helt hvor mange, der bor her, Manila i Filippinerne er hjem for mindst 16 -20 millioner mennesker  fra registrerede indbyggere til faktiske, og er kendt for sine kontraster mellem rig og fattig fra luksushoteller og kæmpe indkøbscentre i en skala, vi slet ikke kender  herfra til noget helt andet. Det er kontrasternes by.

Manila, det næste væksteventyr i Sydøstasien

Manila, det næste væksteventyr i Sydøstasien

Og det er det meste af Asien også. Vi kan lukke øjnene eller acceptere, det er virkeligheden. Dybt fascinerende. Du kan sidde i en pendent til Hellerup Havn gange 6 i “lækkerness”, eller du kan udforske landets spanske fortid i the Fort eller spille golf nærmest midt i byen. Det er sensory overload fra time til time. Det er et must nu at bruge et par dage i Manila, du har fløjet de der ca 7.000 plus km. Husk at få dem på bonus point kortet.

Golf Club-Intramuros Manilla, Filippinerne

Manila er ved at indfri sit enorme vækstpotentiale.  Makati og the Fort med flere områder er nu versioner af Singapore. Sikkert, rigt, lækkert.  Manila rykker økonomisk og på de fleste områder så meget, at det giver stof til eftertanke. Manila, highly recommended.

Filipino mad, ikke så kendt måske men top lækkert. God vej til at forstå et land og en kultur er deres mad.

Filippinsk mad, et historisk fusionskøkken

Book din rejse til Filippinerne her

Book din rejse til hele verden

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler