De baltiske lande, nye og gamle rejsemål langs Østersøen

De baltiske lande, gamle kulturer og nye rejsemål

De lande, der har kystlinjer langs Østersøen: Danmark, Estland, Letland, Litauen, Finland, Tyskland, Polen, (Rusland, ikke aktiv her) og Sverige. Traveltalk dækker dem alle. De er alle interessante rejsemål. Den gruppe af lande, der i øjeblikket er omtalt i denne artikel er de baltiske lande. Det er Estland, Letland og Litauen. De er alle medlemmer af EU og betragtes som temmelig tæt på Vesteuropa, hvilket også er historisk sandt, Estland var f.eks. dansk i 1300 tallet. En anden mulighed er at starte med de 3 meget charmerende hovedstæder Tallinn Riga og Vilnius.

Turaida slottet nær Gauja floden i Sigulda, Letland

Turaida slottet nær Gauja floden i Sigulda, Letland

Hvis du overvejer, hvilket af ​​de tre største baltiske lande, der skal besøge på din næste ferie i regionen, hvorfor ikke så besøge dem alle i stedet?

Estonia lake peipsi

Estland, den store smukke Peipsi sø

At tage en tur til de baltiske lande langs den smukke næsten uberørte kystlinje med undtagelse af de store byer og hovedstæder på vejen kan være den perfekte måde at se helt nye rejsemål og de største attraktioner i Estland, Letland og Litauen på en enkelt ferie – Alle tre lande tilbyder en lang række kulturelle og historiske oplevelser få timer fra Danmark.

Traveltalk tager dig til Estland, Letland og Litauen

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler