De baltiske lande, nye og gamle rejsemål langs Østersøen

Scroll

De baltiske lande, gamle kulturer og nye rejsemål

De lande, der har kystlinjer langs Østersøen: Danmark, Estland, Letland, Finland, Tyskland, Litauen, Polen, Rusland og Sverige. Traveltalk dækker dem alle. De er alle interessante rejsemål. Den gruppe af lande, der i øjeblikket er omtalt af de baltiske lande, er Estland, Letland og Litauen. De er alle medlemmer af EU og betragter sig som temmelig tæt på Vesteuropa, hvilket også er historisk sandt, Estland var f.eks dansk i 1300 tallet. En anden mulighed er at starte med de 3 meget charmerende hovedstæder Tallinn Riga og Vilnius.

Turaida slottet nær Gauja floden i Sigulda, Letland

Turaida slottet nær Gauja floden i Sigulda, Letland

Hvis du overvejer, hvilket af ​​de tre største baltiske lande, der skal besøge på din næste ferie i regionen, hvorfor ikke så besøge dem alle i stedet?

Estonia lake peipsi

Estland, den store smukke Peipsi sø

At tage en tur til de baltiske lande langs den smukke næsten uberørte kystlinje med undtagelse af de store byer og hovedstæder på vejen kan være den perfekte måde at se helt nye rejsemål og de største attraktioner i Estland, Letland og Litauen på en enkelt ferie – Alle tre lande tilbyder en lang række kulturelle og historiske oplevelser få timer fra Danmark.

Traveltalk tager dig til Estland, Letland og Litauen

Kort oversigt

Populære rejseartikler