Skiferie i Trysil

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Trysil er Norges største skiområde

Trysil er et godt bud på årets skiferie.  I vil opleve Norges største skiområde med intet mindre end 78 km præparerede pister fordelt på 68 skibakker. I Trysil finder I alt fra store børneområder til skiløb for ethvert niveau på lange, brede pister og over 10 af de sorte, hvor nogle af Norges olympiske skiløbere er udklækket.

Er du til langrend, så er Trysil også for dig

Trysil ligger tæt på den svenske grænse (se kortet herunder), cirka to og en halv times kørsel nord for Oslo. Her finder du Norges største og mest varierede skiområde med brede pister, terrænparker, offpiste-muligheder og masser af sjov i sneen – alt hvad der skal til for at få en garanteret succesfuld skiferie.

Randonee skiløb i Lyngen, Norway

Randonee skiløb i Lyngen, Norway

Kan du ikke lokkes af fjeldets velpræparerede pister kan du i stedet give dig i kast med hundeslædekørsel, kaneture eller isfiskeri. Er du langrendsløber vil de cirka 100 kilometer velholdte langrendsløjper rundt om fjeldet uden tvivl friste. Der er tilmed et langrends marathon, som ikke er for de knækkede, men man kan jo se på.

Trysil, skihotel i Norge

Trysil, skihotel i Norge

Trysilfjeldet er et utrolig smukt område med storslåede landskaber, hvor I samtidig kan nyde mange gode faciliteter og underholdningstilbud for dig og din familie. Skianlægget er bygget op rundt om fjeldet, hvor mange af faciliteterne går igen, så uanset hvor I bor, er der ikke langt til hyggelige restauranter, dejlige varmestuer og gode underholdningstilbud.

Det er altså ikke uden grund, at Trysil er et af de mest populære skiområder blandt danskere. Trysilfjeldets 4 skiområder:

Trysil Pistekort, Skiferie i Norge

Trysil Pistekort, Skiferie i Norge

Trysil har fire forskellige skiområder, som er forbundet, så I nemt kan stå på ski over det hele:

Trysil Turistsenter ligger i den nederste del af bjergets sydside og byder på et stort børneområde med skiskole, familieplads med picnic-område, brede pister i alle sværhedsgrader og Trysil Snow-Park med kæmpe hop og mange udfordringer til vovehalsene.
Skihytta området er placeret i toppen af sydsiden med en helt ny stolelift, hvorfra I nemt kommer til Trysil Høyfjellssenter. Skihytta er kendt for at have flest soltimer.

Høegga er for skihajerne

Høegga (Se kortet lige herover nederst til højre)  er for de øvede skiløbere med stort set kun sorte pister, hvor særligt løjpe 75 er populær med en hældning på 45 grader!
Trysil Høyfjellssenter er mange familiers favorit med flere kortere, grønne pister, stort børneområde og en helt fantastisk udsigt.

Tag på skiferie  til Trysil

Se skiferie.dk, priser og afgange til Trysil her

Skiferie i Norge, alle destinationer

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

Skiferie i Sverige

Skiferie i Sverige

Nyeste Rejseartikler