Skiferie i Norge

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge er et stort kapitel i danskernes foretrukne skirejsemål. Du kan flyve direkte til Norge tæt på de berømte skirejsemål, som Dronningen også elsker. Du kan sejle med Stenaline og tage bilen med, så har du den totale frihed.

Se priser og afrejser hos Skiferie.dk.

Her på Traveltalk kan du læse om skiferie i Norge til følgende rejsemål:

Mest populære skiområder i Norge

Trysil Norges største skiområde

Trysil er Norges største skiområde.  I vil opleve Norges største skiområde med intet mindre end 78 km præparerede pister fordelt på 68 skibakker i alle sværhedsgrader. Absolut familievenligt.

Skiferie i Trysil

Hemsedal

Hemsedal er  kendt som de skandinaviske alper med stabile sneforhold og to fantastiske skicentre, der har gjort Hemsedal til en af de største og mest populære skidestinationer i Norge. Og der er mange at vælge imellem.

Hemsedal er top sne i Norge og to perfekte skiområder

Hafjell

Hafjell leverer altidhøj snesikkerhed og lange, lækre pister, hvor du føler dig som den champ du er. Hafjell i Norge er et fantastisk skiområde til dig, som elsker lange løjper, et stort udvalg af pister og et ret så gennemtænkt liftsystem.

Hafjell er skiløb på olympiske pister.

Kvitfjell

Kvitfjell er et ægte vinterparadis. Kvitfjell i Norge er den helt rigtige destination at vælge, hvad end du er nybegynder eller en sand skiløber for det toplækre skiområde og alle de faciliteter for hele familien, der løfter ferien.

Kvitfjell, det er her, du begynder din norske skiferie

Flere skiområder i Norge

Gausta, Geilo,  Rauland,  Norefjell,  Gautefall , Beitostølen,  Vrådal, Skeikampen

Kan alle bookes hos Skiferie.dk

 

Nyeste Rejseartikler