Københavns Airport - den største lufthavn i Norden

Københavns Lufthavn

Copenhagen Airport også kaldet i Kastrup er den største lufthavn i Danmark. Takket være sine mange internationale ruter servicerer Københavns Lufthavn foruden København, Sjælland og Øresundsregionen, også store dele af Sydsverige.
I 2013 satte Københavns Lufthavn rekord med 24,1 millioner passagerer, heraf 22,2 millioner udenrigspassagerer. I 2015 satte lufthavnen rekord igen, med 26.610.332 passagerer, en forøgelse på hele 3,8 %. Det er dermed den største lufthavn i Norden. Med sine 22.000 ansatte på én adresse er lufthavnen Danmarks største arbejdsplads. Det er dog kun omkring 2.000, der er ansat i Københavns Lufthavne A/S; resten er beskæftiget i andre af de cirka 500 virksomheder, der driver forretning i lufthavnen.

SAS´primære lufthavn og 57 andre flyselskaber med 140 destinationer

SAS anvender Copenhagen Airport som sin primære lufthavn for international trafik, ligesom den også fungerer som hub for Thomas Cook Airlines Scandinavia og Norwegian Air Shuttle. Yderligere 57 flyselskaber flyver fra lufthavnen, som samlet har ruter til 140 destinationer, hvoraf 24 er interkontinentale. Læs meget mere om de mange tilbud i luften og i taxfree, afgange og ankomster, og hvordan du parkerer her på siden.

Mere viden om Københavns LufthavnKøbenhavns Lufthavn Parkering

Ankomster, afgange og baggage

Taxfree shopping

Parkering i Copenhagen airport

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »