Københavns Airport - den største lufthavn i Norden

Københavns Lufthavn, Kastrup er den største lufthavn i Danmark. Takket være sine mange internationale ruter servicerer Københavns Lufthavn foruden København, Sjælland og Øresundsregionen, også store dele af Sydsverige.
I 2013 satte Københavns Lufthavn rekord med 24,1 millioner passagerer, heraf 22,2 millioner udenrigspassagerer. I 2015 satte lufthavnen rekord igen, med 26.610.332 passagerer, en forøgelse på hele 3,8 %. Det er dermed den største lufthavn i Norden. Med sine 22.000 ansatte på én adresse er lufthavnen Danmarks største arbejdsplads. Det er dog kun omkring 2.000, der er ansat i Københavns Lufthavne A/S; resten er beskæftiget i andre af de cirka 500 virksomheder, der driver forretning i lufthavnen.

SAS´primære lufthavn og 57 andre flyselskaber med 140 destinationer
SAS anvender Københavns Lufthavn som sin primære lufthavn for international trafik, ligesom den også fungerer som hub for Thomas Cook Airlines Scandinavia og Norwegian Air Shuttle. Yderligere 57 flyselskaber flyver fra lufthavnen, som samlet har ruter til 140 destinationer, hvoraf 24 er interkontinentale. Læs meget mere om de mange tilbud i luften og i taxfree, afgange og ankomster, og hvordan du parkerer her på siden.

Rejseinspiration fra Københavns Airport - den største lufthavn i Norden

Her handler du taxfree i Københavns Lufthavn i mere end 120 butikker

Her kan du finde den komplette liste over alle de lækre restauranter og fristende shops i lufthavnen dert ilbyder dig taxfree shopping. View PDF
Københavns Lufthavn byder vi dig velkommen til et taxfree shopping univers med mere end 120 forskellige butikker, hvor du finder et bredt udvalg af inspirerende skandinaviske og internationale brands.
For at gøre din shopping nemmere tilbydes  30 dages Byttegaranti – både i og uden for Lufthavnen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Københavns Lufthavn. God rejse !
Listen primo 2017
!Solid
7-Eleven
AK Kaufmann
Apair
Apoteket
B&O Play
Becksöndergaard
BOSS Store
Bottega Veneta
Burberry
BY MALENE BIRGER
CAPI
Change Lingerie
DAY Birger et Mikkelsen
Delicious by Nordic
ECCO
Eton
Fine Food
Fysioterapeuten
Georg Jensen
Gucci
Happy Socks
Hennes…

Københavns Lufthavn: Det har aldrig været nemmere at købe Taxfree

Du har så mange muligheder for at købe taxfree i Københavns Lufthavn Taxfree  fra nogle af verdens bedste brands fra lingerie til likør. Du kan endda få leveret varerne lige til døren. Alle, der rejser via Københavns Lufthavn, kan købe ind i TAX FREE-butikken. Her kan du købe parfume, hudpleje og makeup 20 % billigere end Citypris i Danmark.
Du kan også købe vin, spiritus og tobak til fordelagtige priser. Se lige her hvordan. Køb toldfrit  Alle rejsende kan bestille på nettet og afhente varer i lufthavnen Det er nemt og hurtigt at bestille varer via Løbenhavns Lufthavn TAX FREE…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK