Hafjell er skiløb på olympiske pister.

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Hafjell leverer høj snesikkerhed og lange, lækre pister

Hafjell i Norge er et fantastisk skiområde til dig, som elsker lange løjper, et stort udvalg af pister og et gennemtænkt liftsystem. Et skiområde der har det hele og mere til. Her kan du nemlig vove dig ud på slalombakker, som blev bygget til Vinter-OL i 1994 eller en olympisk bobslæde- og kælkebane ved Lillehammer. Sidenhen har Hafjell udviklet sig til Norges tredje største skiområde.

Hafjell pistekort, skiferie i Norge

Hafjell pistekort, skiferie i Norge

I Hafjell er der rigeligt med muligheder for at opleve fart over feltet og prøve kræfter med skiløb på alle niveauer, men også mange andre spændende aktiviteter. Hafjell er en populær destination til familiens skiferie, da udfordrende skiløb er kombineret med to store børneområder og gode begynderbakker til familiens mindste medlemmer.

 

Skiområde på solsiden af fjeldet

Hafjell byder på et skønt skiområde med pister til alle fra den spæde nybegynder til den modigste skientusiast, som skal ud og prøve alle sine tricks af. I Hafjell har du mulighed for at afprøve dine skifærdigheder på omkring:

11 grønne pister
10 blå pister
7 røde pister
3 sorte pister

I Hafjell finder du desuden en veludstyret skipark og en af Norges største langrendsspor. Skiområdet i Hafjell ligger direkte mod solen, så du kan nyde solens stråler på dage med godt vejr. Derudover ligger området meget nordligt, hvilket sikrer en god skisæson med lækker sne fra midten af november og helt frem til slutningen af april.

Skiferie i Norge, masse skirejseviden og inspiration

Skiferie.dk har det største udvalg af norske skirejsemål

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

Skiferie i Trysil, Norge

Skiferie i Trysil

Skiferie i Hemsedal, Norge

Hemsedal er top sne i Norge og to perfekte skiområder

 

Nyeste Rejseartikler