Ötztal, Natur- og Aktivresort, har hele feriepakken

Ötztal byer på hele pakken fra aktiv ferie til forkælelse og gastronomisk oplevelser.

Hvem siger, at aktivferie ikke kan kombineres med forkælelse,  (wellness), afslapning og kulinariske oplevelser? I Natur- og Aktivresort Ötztal har man skabt et unikt koncept, der byder på hele pakken. Ressortet ligger få hundrede meter fra centrum i Ötz – som en “by i byen” – og tilbyder sine gæster alt, der skal til, for at ferien kan blive en succes.

Eget Chalet i Ötztal, forkælelse og riverrafting på een gang?

Ved ankomst indlogeres man i egen lejlighed, på hotelværelse eller i chalét, og alt er opført i ædle træsorter, der falder godt ind i naturen. Hver dag tilbydes en række aktiviteter, der retter sig mod hele familien, så man kan melde sig på guidede vandre- og cykelture, de yngste kan deltage i et særligt børneprogram. Har man lyst, kan man tage en cykel og bevæge sig ud i det smukke landskab på egen hånd. Og det bedste af det hele – alt er inkluderet i prisen! Skal ferien også indeholde adrenalinfremkaldende aktiviteter som canyoning og rafting, organiseres ture i samarbejde med det lokale adventure-bureau, og som gæst på Aktivresort Ötztal udstyres man med et Feelfree Card. Dette giver særdeles fordelagtige priser på adventure aktiviteterne. Forkælelsen er der naturligvis også tænkt på. Ressortet byder på førsteklasses wellness faciliteter med blandt andet spa-behandlinger, og få hundrede meter væk finder man Tyrols varmeste badesø, Piburger See, der omkranses af en spektakulær bjergkulisse. Og når hele familien om aftenen samles til spisning, diskes op med gastronomiske godbidder fra både det østrigske og det internationale køkken. Fra maj til september arrangerer Natur- og Aktivresort Ötztal særlige adventure-uger, der prismæssigt begynder ved under 5.000 kroner pr. person.

Læs mere på www.nature-resort.at

Mere om ferierejser i Østrig og aktiv ferie?

Flachau – et rigtigt ferie- og oplevelsesparadis

Aktiv ferie i Kleinwalsertal – adrenalin og spænding

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler