Flachau – et rigtigt ferie- og oplevelsesparadis

Hvad med huleekspedition eller klippeklatring i Flachau i Østrig ?

Hver vinter valfarter danske skiløbere til det skønne område ved Flachau, der kiler sig idyllisk ind mellem Dachstein- og Tauernbjergene. Men også om sommeren er området et sandt ferieparadis, for det byder på nærmest ubegrænsede muligheder, uanset om man kommer for at opleve action og eventyr eller wellness og afslapning. Vandhunde kan glæde sig til gode muligheder for kajak og stand up-paddling, mens børnefamilier kan gå løs på aktiviteter som segway, mountain-cart, bueskydning og klatreparker. Søger man adrenalinfremkaldende udfordringer, kommer man heller ikke forgæves. Canyoning, white water rafting, huleekspeditioner og klippeklatring arrangeres alt sammen for vovehalse. Og når dagens aktiviteter er overstået, venter afslapningen – enten ved en af Flachaus to badesøer eller i wellness-badet Erlebnistherme Amadé.

Men hvordan kan det næsten lade sig gøre at vælge mellem de mange spændende aktiviteter, så ferien bliver afvekslende, samtidig med at alle familiemedlemmer får deres ønsker tilgodeset? Jo, det er helt ligetil for i Sport- und Aktivzentrum Flachau har man samlet det hele under én hat. En række specialister, der ved alt om områdets forskellige muligheder, sidder klar til at orientere om, planlægge og endda booke ferieaktiviteterne for sommerens gæster. Har man lyst til at orientere sig hjemmefra, kan man læse mere på www.flachau.com

Lyst til mere rejseinspiration om aktiv ferie?

Så se her og klik videre herfra Tema på travltalk.dk “Aktiv ferie” med mange forslag.

Eller slå pløkkerne direkte i bjergvæggen på Østrigs højeste bjerg Wilde Kaiser og kom derop af med en af Østrigs bedste og mest berømte bjergklatrere.

Se herØstrigs højeste bjerg Wilde Kaiser Østrigs højeste bjerg Wilde Kaiser

Nyeste Rejseartikler