Østrig er åben igen!

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Østrig er åben igen

Østrig er åben igen for turisme og rejser. Så er det endelig en realitet: Vi må rejse til Østrig igen! Og selvom man stadig skal vise gyldigt Corona-pas og bære mundbind de fleste steder, klør det rigtigt i fingrene på os her hos Traveltalk for at hoppe på et fly, lande i Wien og så leje en bil, og eventyret begynder.

Her på traveltalk fejrer vi åbningen med en række nye artikler om ikke mindst aktiv ferie og bjergvandring for hele familien. Her er en af dem, der er klar allerede. Bjergvandring i Østrig.

https://www.traveltalk.dk/bjergvandring/

Der kommer mange flere rejseartikler, nu Østrig er åben igen!  Og vi linker til rejsearrangører, der kan levere oplevelsen, eller det er jo nærliggende med en kør selv rejse til Østrig. Transporten er klaret på en dag.

venediger hohenweg osttirol Anja Brucker

På traveltalk kan du allerede finde masser af inspiration, hvis du er i tvivl om, hvor rejsen skal gå hen næste gang. Alt fra skirejser til mad og vinrejser, storbyrejser til Wien eller Salzburg og bjergvandring. Vi har over 50 artikler om Østrig. så klik på Østrig som rejseland her og kom igang med rejsedrømmene! 

Romantik i Salzburg

Østrigs højeste vej til Grossglockner

Grossglockner Hochalpenstrasse: toppen af Østrig

Tirol, mountainbiking for alle

https://www.traveltalk.dk/mountainbiking-ostrig/

 

#ShareYourAustria med masser af Østrig til dig.

I samarbejde med Østrigs Turistbureau

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler