Mazagan Golf Resort har en dejlig championship golfbane. Det er ren luksus

Mazagan Golf Resort i Marokko, umanerligt behageligt

Mazagan Golf Resort i El Jadida, Marokko dækker imponerende 250 hektar langs kystlinien med den bedste strand og er spilbar året rundt takket være det milde klima. Og du behøver slet ikke at spille golf for at nyde det lækre sted her. Se videoen, du har Atlanterhavet som din legeplads og masse andre aktiviteter og udflugtsmuligheder.

Resortet tilbyder tilmed en række aktiviteter og underholdning. Børneklub, et større antal restauranter (9) og barer, world class spa og casino for spillefuglene. Senere på aftenen kunne det måske friste med en tur på natklub, måske vender lykken fra golfbanen?

Og næste dag venter golfbanen igen og en lang række andre sportsfaciliteter.

Der er ikke mindre end 400 værelser i Mazagan Golf Resort, de fleste med panorama view over Atlanterhavet og i en størrelse fra 42 m2 til 242 m2, hvis du nu har meget golfudstyr med eller gerne vil danse i eget regi. Der er alt i den nyeste komfort teknologi og finish er high class.

Se også introvideo til Marokko som rejseland.

Mazagan Golf Resorts golfbane er tegnet af Gary Player

Mazagan golfbane er en af Marokkos bedste golfbaner og championship level, og den længste på over 7000 meter designet af legenden fra Sydafrika,  Gary Player. Med en beliggenhed langs Atlanterhavet er Mazagan Golf Resort  banen en fantastisk links bane for alle med rimelige golf handicaps. Brede fairways, ægte links opsætning, men det milde klima gør den mere indbydende og nemmere at spille.

Flere links til Marokko og golf

Marokko som rejseland, ørken, hvidklædte snetoppe, to verdenshave

Mere end 20 golfrejsemål og golfrejsetips

Se vor temaside Golfrejser først og fremmest og kom videre derfra. Eller hop direkte til et golfrejsemål, du vil læse om.
Spanien og Thailand er blandt de største rejsemål. Vi har plukket nogle topbaner. Bare at have spillet en af dem på din golfferie gør en forskel i dit golfliv.

Top golfbaner i Thailand

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Golfrejser til England. Back to the grass roots

Golfrejser til England. Back to the grass roots

Golfrejser til Spanien

Golfrejser til Spanien

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler