Indien skal være vært for Cricket World Cup 2023

Cricket World Cup 2023, fra 5. Oktober

Den 13. udgave af ICC Men’s Cricket World Cup 2023 er lige om hjørnet. Det 4-årige enkeltdags internationale (ODI) cricket-turnering for herrelandshold er planlagt fra den 5. oktober til den 19. november 2023. Indien vært for turneringen og er favoritter til at vinde den med et stærkt hold, der inkluderer Virat Kohli, Rohit Sharma og Jasprit Bumrah.

Den kommende Cricket World Cup bliver spillet med en rundrobin-format, hvorefter de følgende semi-finaler og den afgørende finale vil finde sted. Alle ti hold vil spille ét kamp i den rundrobin, hvor man for en sejr får to point, og ved et uafgjort eller ingen resultat opnås der ét point. De fire bedste hold vil avancere til semifinalerne. I alt ti byer i Indien vil være vært for turneringen.

Kampen mellem Netherlands og Indien i cricket

Følgende hold har kvalificeret sig til VM i cricket 2023:

Indien (hosts)
Australien
England
Pakistan
Sydafrika
Bangladesh
Afghanistan
New Zealand

Nationalhold fra Vesteinderne, Sri Lanka, Irland, Holland, Zimbabwe, Nepal, Oman, Skotland, De Forenede Arabiske Emirater og USA vil konkurrere i ICC Cricket World Cup-kvalifikatorerne 2023 for de resterende tre pladser. I den turnering vil de to bedste hold kvalificere sig direkte til verdensmesterskabet, mens det tredje-placerede hold vil konkurrere mod det ottende-rangerede hold i ODI Super League i en afgørende playoff.

Turistvirkningerne af Cricket World Cup

Der syder af spænding i hele det Indiske subkontinent, da klokken tikker nærmere og nærmere den 5. oktober, da dette års ICC Men’s Cricket World Cup skal indvies. Forestil dig den opsigtsvækkende støj fra publikummet, de nationale farver på spillerne og stemningen i udendørsarenaen – Indiens cricket turisme er ved at nå et højdepunkt.

ICC præsenterer mascottens duo for Herre Cricket World Cup 2023

Det er sikkert, at cricket-entusiaster fra hele verden strømmer til landet, med bookinger til hoteller, der stiger 15-20 procent sammenlignet med samme periode sidste år i byer som Chennai, Delhi, Mumbai, Kolkata, Hyderabad og Ahmedabad, der afholder de vigtige kampe. Priserne på flybilletter har også steget to-tre gange tættere på kampdatoer.

Luxushoteller har siden India-Pakistan kampen er blevet spillet der, fordoblet deres priser og budgetvenlige hoteller har set en stigning på 10 til 15 gange. Derudover er mindre inventar sammenlignet med store byer også årsag til en stigning i værelsespriserne. Bookinger af hoteller har øget med op til 90 procent.

Planlæg din rejse til Indien til Cricket World Cup 2023

Den VM-kvalifikation i cricket 2023 er et af årets mest ventede sportsbegivenheder, og Indien er det perfekte sted at opleve den spænding og action. Det er et vielsidigt og dynamisk land, som byder på rig kultur, historie og gastronomi. Uanset om du er en trofast cricket fan eller en nysgerrig rejsende, så er der noget for enhver smag i Indien.

Skal du til Indien for at se Cricket Verdensmesterskabet 2023? Her er nogle tips og anbefalinger, så du kan få mest muligt ud af dit besøg.

Den kommende Cricket World Cup 2023 vil finde sted i 10 forskellige byer i Indien, hver med sine egne charmerende attraktioner. Disse byer er:

Ahmedabad er en by i det vestlige Indien.

Bengaluru

Chennai er en stor indisk by.

Delhi er en storby i Indien.

Dharamsala er en by i det nordvestlige Indien. Det er hovedsædet for den tibetanske eksilregering og bruger tibetansk kultur og buddhisme som sin vigtigste religion. Byen har også en fantastisk udsigt over Himalaya-bjergene.

Hyderabad er en storby i Indien.

Kolkata er en by i Indien.

Lucknow

Mumbai

Raipur er en by i det sydlige Indien. Det er hovedstaden i den indiske delstat Chhattisgarh, og det er også den sjette største by i staten. Byen har været en vigtig handelsknutepunkt siden antikken og har mange monumenter fra sin rige historie. I dag tjener det som en vigtig økonomisk center med et bredt udvalg af industri- og kommercielle aktiviteter.

Kontroller det fulde skema over kampe her, og vælg dem du gerne vil se. Du kan også vælge steder ud fra dine præferencer og budget. Nogle steder er mere populære og dyre end andre, så du bør booke din billetter og din overnatning god tid i forvejen.

Besøg ICC Cricket World Cup officielle hjemmeside

Bestil Din Rejsepakke

Er du på udkig efter en let måde at planlægge din rejse til India til Cricket World Cup 2023? Book da et officielt rejsepakke fra en anerkendt rejseagent. De officielle rejseagenter for Cricket World Cup 2023 tilbyder tickets i deret rejsepakker, der indeholder flyrejser, hotelovernatninger, transport, sightseeing og andre services. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af muligheder, såsom:

Match Pauser: Disse korte pakker inkluderer biletter til en eller to kampe samt overnatning og transport til og fra.

Pakker til stedet: Disse er længere pakker, der inkluderer billetter til alle kampene på et bestemt sted sammen med indkvartering, transfer og sightseeing.

Følg din holdpakker: Disse pakker giver dig mulighed for at følge dit yndlingshold igennem turneringen, sammen med overnatning, transport og sightseeing.

Pakker til semifinaler og finaler: Disse pakker inkluderer billet til semifinalen og finalen, samt overnatning, transfer og sightseeing.

Du kan også tilpasse din pakke efter dine behov og præferencer. Ved at booke en rejsepakke, sparer du tid og besvær, samt sikrer dig plads til kampene.

Undersøg turistmålene

India er ikke blot et paradis for kricketentusiaster, men også en fryd for turister. Der er så mange ting at se og gøre i Indien, at du aldrig vil køre tør for muligheder. Her er nogle af de populære turistattraktioner, som du kan udforske i nærheden af værtsstadierne.

Ahmedabad er fuld af historiske steder at besøge, såsom Sabarmati Ashram, der var hjemsted for Mahatma Gandhis ledelse af frihedsbevægelsen. Se også den imponerende arkitektur i Adalaj Stepwell og Jama Masjid. Hver år kan du glæde dig til at deltage i farverige fester som Navratri og kite festivalen.

Bengaluru er den perfekte destination for enhver, der ønsker at opleve det kosmopolitiske liv i Indiens Silicon Valley. Tag en afslappende gåtur gennem Cubbon Park eller Lalbagh Botanical Garden, shoppe løs på trendy Brigade Road og Commercial Street, og nyd alle de lækre dosas og filter kaffe.

Chennai er en storby fuld af kulturarv. Besøg Kapaleeshwarar Temple og Santhome Cathedral for at blive klogere på Sydindiens historie. Bade ved Marina Beach og Elliot’s Beach for at slappe af, og smag det sydindiske Chettinad-køkken med deres krydrede retter og filterkaffe.

Delhi byder på flere historiske seværdigheder som Red Fort, Qutub Minar, Humayun’s Tomb og India Gate. Besøgfirende markeder som Chandni Chowk og Connaught Place, og nyd street food som chaat, paratha og kebab.

Dharamsala er et fantastisk sted at udforske og nyde den fredelige skønhed i Himalaya. Besøg Dalai Llamas bolig og kloster, lær om Tibetansk kultur og buddhisme på Norbulingka Institute og Tibet Museum, tag en tur til Triund Hill og Kareri Lake.

Hyderabad er en pragtfuld by, og her finder du mange seværdigheder, som Charminar og Golconda Fort, samt mulighed for at smage på byens bedste biryani og haleem hos Paradise Restaurant. Gør også et stop ved Laad Bazaar til at shoppe perler og bøjler. Til sidst skal du ikke snyde dig selv for besøget i Ramoji Film City eller Salar Jung Museum.

Kolkata, en af Indiens ældste byer, er fyldt med historisk karisma. Nyd det britiske koloniskarm ved Victoria Memorial, Howrah Bridge og St. Paul’s Cathedral; smag de søde sager såsom rasgulla, sandesh og mishti doi; tag en færgetur på Hooghly River; besøg Kalighat Temple og Dakshineswar Temple.

Rejser til Indien

Flere sportsrejser her

Ryder Cup 2023 i Rom og historien om verdens største golf turnering

La Vuelta: Spaniens Premier League Indenfor Cykelløb

Tennis US Open 2023 i New York

Nyeste Rejseartikler