Hvad koster rejsen til Kap Verde?

Scroll

Hvad koster rejsen til Kap Verde i 2020?

Det er et naturligt spørgsmål, også fordi det er ret nyt man kan rejse til Kap Verde med en pakke rejse (al transport og hotel inkluderet)  og fordi der er ret langt væk. Det har normalt også indflydelse på prisen. Modsat trækker det stadig moderate prisniveau på øerne.  Der er jo flere øer. 9 beboede og 15 i alt.

Så billig kan rejsen til Kap Verde være!

Hvad koster rejsen til Kap Verde på budget:
Takket være, at de danske charter rejsebureauer er gået all in, så kan du finde en rejse en uge for under 4.000 kr. Det er rørende billigt afstanden taget i betragtning og oplevelsens kvalitet. Spies kunne ved vort prischeck levere en fuld rejsen til denne pris. 8 dage, 3 stjernet hotel, ingen pension.

Spies og Kap Verde

Hvad koster rejsen til Kap Verde, Family prisniveau:
Her skal man regne med ca. 7000-8000 kr/pers med **** hotel og pension og al transport f.eks. med Apollo Rejser

Hvad koster den store rejse til Kap Verde?
Går du all in så kan det som de fleste steder sagtens blive lidt pebret, men det er vel så også nærmest tanken.  Topas har en rejse med ø-hop til 4 af Kap Verdes øer. Du skal opleve 4 af øerne: Santiago, Fogo, Santo Antao og Sao Vicente. En varighed på 11 dage: “Vi tager dig med på en 11 dages aktiv ferie til denne afsidesliggende øgruppe, som består af 10 øer beliggende i Atlanterhavet. Sammen med Azorerne, Madeira og De Kanariske Øer udgør Kap Verde Macaronesien. Øerne er alle af vulkansk oprindelse og er kendetegnede ved bjerge og et subtropisk klima.”

Tarrafal beach in Santiago island in Cape Verde - Cabo Verde

Tarrafal stranden på  Santiago øen, Cap Verde – Cabo Verde

Topas Travel og øhop med vandreferie i Kap Verde øerne

Topas Rejser er kendt for grupperejser til ofte ukendte steder i kendte eller ukendte lande. Her er en øhop tur til Kap Verde og 4 øer i farvandet. Sammen med Azorerne, Madeira og De Kanariske Øer udgør Kap Verde Macaronesien. Øerne er alle af vulkansk oprindelse og er kendetegnede ved bjerge og et subtropisk klima.

Kap Verde Links

Introside til Kap Verde

Hvad skal du opleve i Kap Verde? 

Madeira, en skøn ø i Atlanterhavet, du aldrig glemmer

Azorerne´s 9 grønne øer danner en utrolig ramme for en aktiv oplevelsesferie

 

Kort oversigt

Populære rejseartikler