Formel 1 i Bahrain og Vietnam nu ramt af Corona

Bahrain og Vietnam Grands Prix køres senere i 2020

Formel 1 løbene 2020 er hårdt ramt allerede: Bahrain og Vietnam Grands Prix er blevet udsat på grund af den fortsatte globale spredning af coronavirus. Løbene var sat til den 20. til 22. marts på Bahrain International Circuit i Sakhir og 3-5 april på det for nylig afsluttede Hanoi Circuit.

Nyheden følger aflysningen af denne weekend’s sæson-åbnende australske Grand Prix og den forrige udsættelse af den kinesiske Grand Prix, som skulle afholdes 17-19 april.

Formel 1 har hermed medio marts 2020 aflyst 4 løb allerede

Dvs. her den 13.3. er 4 af de gigantiske Formel 1 Races aflyst, eller rettere, man håber at finde plads til dem senere i kalenderen.

Formel 1 og FIA siger, at de vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med racepromotørerne i Bahrain og Vietnam for at overvåge situationen og undersøge levedygtigheden af potentielle alternative datoer for begge løb.

De oplyser også, at de forventer, at mesterskabet i 2020 forventes at begynde i Europa i slutningen af maj – men dette vil regelmæssigt blive revideret.

Formel1 s hjemmeside

Det oprindelige Grand Prix program 2020

Mens vi venter på Forme1 1 kalenderen i en ny og forhåbentlig realistisk udgave efter Corona smitten kommer under relativ kontrol, og vi kan rejse til de løb, der så gennemføres, kan vi jo se denne på Netflix:

Formula 1 Drive to survive, Netflix

Drive to survive på Netflix, ny serie marts 2020

Titlen har fået en ny med-betydning.

Rejsenyt fra hele verden

Her finder du alt om  rejsenyt

Bahrain, et af verdens mindste land, men i fuld vækst

Asiens mindste lande. Kan du gætte dem?

Vietnam giver dig den uforglemmelige Sydøstasien rejse

Ha Long Bay i Nordvietnam på UNESCO´s verdensarvs liste

Nyeste Rejseartikler