El Salvador – uberørt natur, men ikke helt uden rejseproblemer

El Salvador venter på dig, der vil være først på de nye rejsemål

El Salvador er Mellemamerika´s mindste land, ca. 1/2 af Danmark i størrelse og ca. samme antal indbyggere.

Det er er ikke uproblematisk at rejse i Mellemamerika og i et land med så høj kriminalitet og tilstedeværelse af Zika, men forbavsende nok er turismen i stadig vækst og det kunne jo skyldes et rejsepublikum, som bare vil se et land som en af de første, mere eller mindre “no matter what”, og som ved af erfaring, at det sjældent, er helt så slemt som de officielle advarsler siger.  Man har jo også lov til at tage sine forholdsregler.

Selv om El Salvador er det mindste land i Mellemamerika er det ikke det mindst målt på rejse oplevelser. Du vi se de smukkeste landskaber med rygende vulkaner i horisonten, perfekte strande, tætte regnskove og finde dine helte egne laguner.

El Salvador dreams

El Salvador dreams

Seværdigheder i El Salvador

Du kan besøge smukke, uforstyrrede  nationalparker som Cerro Verde,  Montecristo og  El Imposible. Du kan opleve riverrafting med skummende vand og høj fart, eller du kan tage en afslappet bådtur på vulkansøerne Ilopango and Coatepeque.

Tip til surfere: Her finder du world-class spots som Sonsonate, El Zonte og La Unioacute, kun få km fra hovedstaden. Arkæologisk interesserede vil uden tvivl besøge  Tazumal, som markerer Maya empiriets yderste grænse. Ruta de Las Flores  byder på de mest charmerende landsbyer med et utal af blomster, typisk markeder og vulkanske hotsprings, du kan prøve.

Du kan også besøge kaffeplantager og få forklaringen på, hvorfor El Salvador´s kaffe notorisk er så god.

Kort sagt så har turismen i El Salvador godt fat i en positiv udvikling, der forhåbentlig understøtttes af mere fredelige vilkår i nær fremtid.

Mere Mellemamerika

 

Honduras, Roatan Cruises

Honduras, Roatan Cruises

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler