Dykkerferie i British Virgin Islands

British Virgin Islands i Caribien med 40 øer og mange flere dykkersteder

Traveltalk finder bla. finder de gode dykkersteder rundt om i verden, og et af de absolut bedre er en dykkerferie i British Virgin Islands i Caribien med 40 øer til rådighed. Ikke alle er Diver´s paradise, men de bedste er!

Tag til Virgin Gorda på din dykkerferie i British Virgin Islands

Det er nemmest at komme rundt mellem de forskellige øer med fly eller skib. Tag en færge til Virgin Gorda, og slap af i det varme vand i Baths. Her finder du naturlige swimmingpools og grotter, der er blevet dannet af store granitsten. Besøg de gamle forladte sukkerfabrikker på Jost Van Dyke, og prøv en cocktail på en strandbar. Tag billeder af caribiske flamingoer på Anegada.

anegada british virgin islands

100 dykkersteder med koraller, kløfter og skibsvrag; det er også en dykkerferie i British Virgin Islands

Hvis du så er klar til at  dykke på din dykkerferie i British Virgin Islands, kan du se frem til over 100 dykkesteder med koraller, kløfter og skibsvrag, som venter på at blive udforsket. Hvis du dykker fra øen St. John, kan du være heldig at se skildpadder. Se også, om du kan få øje på scalarer, søheste og rokker ved Angelfish Reef. Følg den undersøiske snorkelrute i Trunk Bay på øen. En af de mest populære undersøiske attraktioner er skibsvraget af RMS Rhone. Royal Mail Steamer-skibet sank i 1867 og er nu et nationalt marinereservat.

Øerne ligger øst for Puerto Rico i Det Caribiske Hav. Der er ingen direkte flyforbindelse fra USA eller Europa, så mange besøgende kommer via San Juan på Puerto Rico.

Mere om dykkerferie i British Virgin Islands

Se flere forslag til dykkerferier her på www.traveltalk.dk.

Dykkerferie til Belize

Eller dykkerferie i Maldiverne?

Maldiverne, en dykkerferie du aldrig glemmer

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler