Temarejser

 - Yoga & Sundhed

Ferie handler jo også om fysisk og mental sundhed – som yoga på et lækkert retreat?

Det er dejligt lade op igen fysisk som mentalt under sin ferie, måske ved at at blive lidt forkælet uden at give afkald på livets goder. Ingredienser kunne være massage, work-out, yoga, lækre juices og sund mad, løb på stranden og meget mere. Vi kalder det sundhed og fitness som rejsemål. træne med gode venner, kæresten eller børnene eller alene ned på stranden om morgenen, tage til en festival eller yoga i et resort. Er det også wellness selvforkælelse? Kun du bestemmer.
Vi samler rejsetips og inspiration her, som har med den måske væsentligste del af “ferie” at gøre: At du passer på dig selv og kommer gladere hjem på så mange måder, end du tog afsted. Her med særligt fokus på rejsemål, der tilbyder mental og fysisk afstressning og udvikling.

Hvor kan du tage på yoga, tai-chi og retreat ferie?

Der er flere og flere welness rejser, der indeholder yoga, mindfullness, Pilates og/ eller tai-chi og så også chiqong eller lignende kurser og indlæring, mixet med at være et skønt sted, typisk med sund mad og smuk natur. Det er den måske sundeste rejse for krop og sjæl, du nogensinde har taget.

Den mest ambitiøse er måske rejsen til Indien for at opsøge og træne hos en respekteret yogi.

Yoga kan kombineres på så mange måder:
– på et retreat, f.eks i Indien
– på natur og oplevelsesrejse
– med privatlærer, kendte som ukendte
– på krydstogt.

Yoga Meditation ved solopgang direkte på stranden

Yoga Meditation ved solopgang direkte på stranden

Yoga og retreats som mål for din  rejse

Ser vi på, om der er et mønster i, hvorhen man skal rejse for at få en god yoga rejseoplevelse, er svaret “alle vegne”. Det er både i Danmark som Samsø og Møn. Det er Sydsverige og det er Grækenland og det er Goa. Måske skal du være lidt opmærksom på hvilken form for yoga, der undervises i: Hvis du er igang med Hatha og der undervises i noget helt andet, kan det både være en ny oplevelse, men måske ikke opnå dit mål om fordybelse i din “stilart” og forstyrrende for din indlæring. “Yoga” er ikke bare en stilart. Det er en stor verden med en række forskellige former, også de nye smarte fitness center varianter, som dybest ikke har noget med sagen at gøre, men stadig giver god motion. Desuden bør du nok vurdere, med hvilken seriøsitet rejsen mod bedre sundhed tages i forhold til dine ønsker? Går du efter have det som et tilbud på en lang liste af muligheder som på fantastiske La Santa, eller er mental og fysisk sundhed 100 procent fokus område også i forhold til, hvad du spiser og drikker på rejsen ?

Læs også vore artikler.

Eller det her rejsetips, som er et stort hit her på traveltalk :

Nova Scotia, Canada fantastisk yoga retreat.

På yoga ophold i Nova Scotia i det østlige uberørte Canada

På yoga ophold i Nova Scotia i det østlige uberørte Canada

Gå til Nova Scotia Retreat

Yoga retreats - der strækker rigtigt langt og dybt

Yoga retreats fra Grækenland til skiferien- der strækker rigtigt langt og dybt

Rejseinspiration fra Yoga & Sundhed

Wellness i Kleinwalsertal i Østrig

Wellness i Kleinwalsertal fra pilgrimsvandring til yoga og alt imellem.
Wellness  i Kleinwalsertal kan ikke reduceres til en tur i spa eller en løbetur og gymnastik  om morgenen. Det er et bredt og dybt tilbud for at gøre noget sundt, vederkvægende og afslappende for dig og dem du holder.  Lad os begynde med, noget der forener sind og krop bedre end det meste.
En pilgrimsvandring er langt fra bare en støvet gruppetur. Det er en time-out og en mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag og bare være dig selv. Gennem Mühlviertels magiske landskaber går pilgrimsvejen Johannesweg (Johannesvejen),…

Meloneras: Når Gran Canaria er toplækker

Meloneras – eksklusivt og lækkert på Gran Canaria.
Grand Canaria dukker ofte op, når vi stiller spørgsmålet: Hvor tager vi hen,  når de deprimerende grå skyer vælter regn ned over vinter Danmark? Ski eller sol? Væk vil vi i al fald rigtigt gerne. Er det en solferie, der vinder, så er Gran Canaria højt på listen hos mange danskere for den næsten 100% garanti for sol og overkommelige priser og afstand til strand og vand, golf, ja hele øens tilbud.
Meloneras er et af Gran Canarias nyeste områder med eksklusive og luksuriøse hoteller og et kræsent  klientel. Her har man lidt…

Yoga retreats - der strækker rigtigt langt og dybt

Yoga Retreat Silver Island i Grækenland
Vort første besøg til et yoga retreat af de udvalgte yoga retreats rundt om i verden går til Silver Island i Grækenland. Du flyver til Athen, Tager en taxa på ca. 90 min. og sejler til øen.
Den lille smukke ø er på 60 hektar komplet med hvidkalkede huse, små kirker  langs vejene og strålende havudsigt. Under krisen var den ved at forsumpe helt, men arvingen til øen svor ikke at give op og med frivillig hjælp lykkedes det hende at skabe dette unikke sted: En helt privat ø med masser af natur, herunder private…

Seminyak Beach - toppen af poppen på Bali

Den berømte Seminyak Beach
Seminyak Beach er en nok den del af Bali, der er mest berømt. Den er er også den relativt dyreste at frekventere og den mest vesterlandske i sit udtryk. Den er fashionabel med stjernerestauranter på stribe og lækre  beach bars  samt brand stores fra Gucci til Dolce Gabbana. Det balinesiske kultur aftryk er beskedent.
Men til gengæld er der fuld gang i den fra morgen til ud på natten, primært  for det lidt mere voksne og velbeslåede publikum, uden man skal være millionær for at være med, som udover den gode fest sætter pris på lækker mad,…

På yoga ophold i Nova Scotia i det østlige uberørte Canada

Der er pænt langt til Canadas østkyst, men det er hele rejsen værd.
Nova Scotia ved Canada´s lange østkyst  ligger langs Atlanterhavskysten, som er en af de mest dyrerige og uberørte kyster, der findes. Du vil se hvaler, delfiner og ørne. Ikke mange steder passer bedre til en rejse, der har fokus på mindfullness og indre ro skabt af Yoga, vejrtrækningsøvelser, meditation mv. Og det sker sammen med mennesker, der deler din passion, er kompetente og vidende.
Yoga Nature Retreat
Yoga Nature Retreat ligger på Cape Breton Island, Nova Scotia. I får en hel uge helt væk fra storby og larm og…

Caminoen i Nordspanien, 1oo km til fods til Santiago

Caminoen er 100 km sammen med dig selv, din sjæl og dine fødder
Caminoen er genfødt. Interessen er markant voksende. Nogle kommer til Caminoen på grund af motionen og fællesskabet, andre i en  kulturel søgen, andre af åndelige årsager, eventyrlyst eller som en personlig udfordring. Men en ting er sikker: Pilgrimsruten til Santiago er en original og anderledes måde at holde ferie i Nordspanien på.  Monumenter, historien, charmerende landsbyer og en fantastisk natur venter på dig.
Mange rejseselskaber flyver deres gæster fra Madrid til León, hvorfra man enten kan gå eller tage bus til Astorga, der ligger ca 15 km derfra….

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK