Disneyland Paris – en magisk familieferie

Magien i Disneyland Paris

Disneyland Paris giver dig mulighed for at opleve den  ægte magi:  Disneyland® Paris med Friferie, hvor alle de velkendte og elskede figurer vækkes til live i en fortryllende eventyrverden. Disneyland® Paris er Europas absolut mest populære og kendte forlystelsespark, og er en drøm at besøge for både børn og voksne. Der er nemlig rig mulighed for at slippe det indre legebarn fri i adrenalinsusende forlystelser og livagtige attraktioner og shows. Hos Friferie kan I bestille ophold til Disneyland® Paris inklusiv hotel, parkbilletter og Extra Magic Time, der giver jer adgang til parken før andre gæster. I kan bestille 24 timer i døgnet året rundt og få del i suveræne rabatter med det aktuelle tilbud. Friferies rejsekonsulenter gør deres ypperste for at gøre jeres rejse til en mindeværdig oplevelse ved at tilbyde fuld tryghed og høj service. Disneyland® Paris er et perfekt valg både som stop på kør-selv sommerferien, i forårets miniferier, i efterårsferien eller blot som forlænget weekend, når I trænger til en pause fra hverdagen..

Mød de elskede Disney-figurer i Disneyland Paris

I Disneyland® Paris får I en helt unik mulighed for at møde alle de kendte karakterer såsom Mickey, Minnie, Simba, Baloo, Fedtmule og alle de andre I kender fra Disney-universet. Når I booker jeres ophold i Disneyland® Paris hos Friferie, får I adgang til parkerne alle dage, også på ankomst- og afrejsedage. For at få den fulde oplevelse af hele den fabelagtige Disney-verden anbefales det at tilbringe minimum to dage i parkerne.

Flotte Disney-hoteller for en hver smag

Hos Friferie kan I vælge mellem alle de flotte Disney-hoteller og Disney-resorts. Disney-hotellerne består af seks temahoteller, der øjeblikkeligt hiver jer ind i den fortryllende Disney-verden og gør oplevelsen helt speciel. Disney-hotellerne byder på noget for enhver smag, hvad enten I er til luksus på Disneyland® Hotel eller til ægte superhelte-drømme på Disney’s Hotel New York – The art of Marvel.

Disney Nature Resort ligger udenfor parkerne i naturrige og afslappende omgivelser, hvor I bl.a. kan bo i stemningsfyldte bungalows midt i skoven på populære og prisvenlige Disney’s Davy Crockett Ranch. Uanset hvor I vælger at bo, er I garanteret en enestående oplevelse med suveræne faciliteter og høj service.

Eventyrlige øjeblikke og magiske sæsoner

Disneyland® Paris byder på eventyrlige øjeblikke og begivenheder året rundt med magiske sæsoner, som blandt andet inkluderer fortryllende jul, festligt nytår og uhyggelig halloween samt spændende nye sæsoner år efter år. Parken pyntes op efter alle kunstens regler og I vil miste pusten uanset, hvor jeres blik falder!

Forlystelser, shows og parader

I Disneyland® Paris kan I besøge de to flotte parker Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, som begge blænder op for overraskelser og unikke oplevelser, der blæser jer bagover.

Disneyland® Park byder jer velkommen til et magisk kongerige med hele fem forskellige lande og mere end 50 sjove forlystelser, som kan give sus i maven uanset alder. Bliv blæst bagover af sange, flotte kulisser og de velkendte Disney-figurer i paradeshowet ’Disney Stars on Parade’. Showet tager jer igennem Disney’s kendte fortællinger, når hver dag er paradedag og gaderne fyldes med sang og dans. Vink til jeres favoritfigurer og dans med fra sidelinjen, når I drages ind i en verden af magi. Afslut en skøn dag med det spektakulære Disney Illuminations® show, der får det berømte Torneroseslot til at lyse op i mørket med specialeffekter og uforglemmelige scener fra Disneys elskede film.

I Walt Disney Studios® Park kan I opleve de spændende Disney- og Pixar-filmverdner både foran og bagved kameraet, hvor det ikke vides om I bliver hovedrollen i en storslået Disneyfilm. Den stemningsfyldte park sørger for underholdning for store og små med fede shows og fantastiske attraktioner, som gør jer til en del af handlingen.

Lige udenfor parkerne kan I desuden gå på opdagelse i Disney Village®, som er spækket med butikker, lækre restauranter, sjove aktiviteter og forrygende shows. Her er der rig mulighed for at fylde kufferten med massevis af Disney souvenirs til jer selv eller dem I holder af. En ting er helt sikkert i Disneyland® Paris – I kommer ikke til at kede jer! Friferie er dedikeret til at sørge for, at jeres rejse til Disneyland® Paris bliver lige så magisk, som I drømmer om.

Spis som prinser og prinsesser

På besøget i Disneyland® Paris kan I lade jer forkæle med velsmagende måltider på et væld af tema restauranter, hvor kun fantasien sætter grænser for middagen. Gør f.eks. de yndige Disney-prinsesser selskab på restauranten Auberge de Cendrillon, hvor I kan spise som majestætiske prinsesser eller prinser i jeres flotteste tøj. Er der en pirat gemt i nogen af jer, så bør I ikke snyde jer selv for en piratmiddag på Captain Jack’s – Restaurant des Pirates. Måske I er heldige at møde selveste Captain Jack Sparrow? Uanset smag og behov, så vil I være sikre på at finde noget, som passer til netop jer og jeres indre Disney-figur!

Vil I have en helt særlig oplevelse, skal I spise en middag i Det Vilde Vesten til det populære Buffalo Bill’s Wild West show, der byder på krudt, vilde ridt på heste og Mickey og Minnie, der underholder. I sidder rundt om manegen og er oplever det hele på nærmeste hold, mens I nyder en autentisk middag.

Friferie har prisgaranti!

Er I klar til at lade jer fortrylle af en verden af magi og se børnenes øjne stråle? Så find jeres ophold i Disneyland® Paris på www.friferie-disneylandparis.dk eller ring på 7015 4141, hvor vores rejsekonsulenter sidder klar til at gøre Disney-drømmen til virkelighed. Friferie har prisgaranti, så I altid er sikret markedets allerskarpeste priser.  Find vores aktuelle tilbud og bestil jeres ophold til Disneyland® Paris i dag.

Læs mere om Disneyland Paris og alle de andre Disney parker worldwide.

Se intro til Friferie og deres mange rejsetilbud

Disneyland Paris genåbner den 15. juli 2020. Det er tid til noget magi!

Disney skriver: “Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen igen til Disneyland Paris! Fordyb jer endnu en gang med jeres familie og venner i vores parker og hoteller. Fra spændende forlystelser til sjove tema-restauranter, og selvfølgelig, vores elskede Disney-Figurer… Nyd alt Disney-magien et sted, hvor vi prioriterer dit helbred og din sikkerhed. Der er ingen Disneyland Paris-magi uden dig. Det er næsten tid! Vi glæder os…

For at give gæsterne maksimal fleksibilitet er der nu nye reservationsbetingelser tilgængelige. Find information om genåbning af Disneyland Paris

Links til rejser i Frankrig

Disneyland Paris genåbnede juli 2020

Rejser til Frankrig fra Paris til Biarritz

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler