Disneyland i Paris

Disneyland i Paris, den ultimative familieferie

Disneyland i Paris er Europas eneste Disney park. Du behøver ikke være 10 år for at få en ret så fantastisk oplevelse.
Har du nogensinde som barn drømt om at være en lille prinsesse eller prins? Eller Mickey Mouse for a day eller Minnie, der får blomster af en genert kurtiserende Mickey Mouse? Eller har du nogensinde følt et ønske af hele dit hjerte og forventet, at det gik i opfyldelse? Har du nogensinde drømt om at leve din barndoms fantasier ud? Hvis dit svar på nogle af disse spørgsmål er et klart ja, så er Disneyland park  stedet at besøge. Dine børn vil næppe være uenige. Disney er for alle, børn og voksne, en del af konceptets utrolige styrke. Lad os tage til Paris?

Alle Disneyland parker er tildelt et tema kaldet ” et såkaldt land”. Fantasyland er en af ​​de mest besøgte Disneylands, da dette “land” er det, der vil tage dig tilbage til dine eventyr figurer  fra barndommen. Disney er en del af vor kulturarv efterhånden. Vore børn er præget af Disney figurerne i den grad. Og det er du sikkert også selv?

Magien i Disneyland´s appel har tryllebundet folk fra alle lande, fra da det første land blev åbnet i 1955. Mere end 500 millioner gæster har været forbløffet over formatet. Størrelsen og konceptets fuldstændige gennemførthed. Du finder alle relevante figurer,  herunder præsidenter, kongelige og statsoverhoveder. Efter et besøg i dette magiske eventyrland, er du så meget klogere på, hvor oplevelses industriens førende aktør er idag, men det er også emotionelt engagerende for både store og små. Det er nemt at afvise Disneyland osm et børne koncept, indtil du selv har været der.

Der er ingen tvivl om, at enhver dreng eller pige  sikkert har haft og har en drøm om at besøge den magiske Disneyworld. Tænk på alle de fredage på DR1 med Disneysjov og show. Alle aldre vil gerne opleve den fortryllende ​​Disneyland verden. Mange Disneys temaparker er allerede spredt ud over hele verden fra Paris til Hong Kong, og der kommer flere til med sikkerhed.  Det her er virkelig big business – også. Med uovertruffen underholdning er Disney forlystelsesparker helt sikkert det mest populære feriemål for familier i hele verden.

Med de mange forlystelser såsom shows, attraktioner, vandlande og mere, Disney tilbyder, kan det være svært at vælge en bestemt tema park inden for det store Disney World univers. Der er flere attraktioner i hver park, end familien på nogen måde kan nå på en dag. Så det jo godt der også er Disney hoteller. Lad os se nærmere på mulighederne i dette det mest gennemførte oplevelseskoncept fra USA, som i øvrigt også nu ejer Star Wars konceptet og gennem mange år det af Steve Jobs (Apple)  skabte Pixar firm (animation) og en lang række franchises og andre relaterede tilbud til en familieferie, dine børn ret sikkert vil elske.

Perfect autumn holidays in Disneyland and Paris. Portrait of smiling tourists mother and daughter in Minnie Mouse Ears on embankment near Eiffel tower in Paris, France sitting on the parapet

Det perfekte mix: Paris og Disneyland til børnene

Disneyland i Paris

Disneyland i Paris, en af ​​Europas mest populære turistmål, er et ret fantastisk sted for hele familien at besøge. Du kan være skeptisk, men du bliver “blown away”. Paris  er en autentisk, men lidt mindre park i Disneys verdenen  fra USA, men det stadig formår at give hver af sine millioner af besøgende en stor oplevelse hvert år.

Disneyland Resort Paris er  tilgængelig for over 300 millioner mennesker, der kan flyve dertil på mindre end to timer, og for omkring 60 millioner mennesker, der kan nå til Paris på ikke mere end fire timer i bil.  Fra Danmark er det vel 10-12 timer i streg i bil. Eller også under 2 timer i fly.  Og så har du altså hele Paris med i pakken.

Disneyland Paris giver dig mulighed for at dine børn møder dine yndlingsfigurer fra det altid populære Disney katalog, samt nyder de tematiske iscenesættelser, shows og underholdning. Når det er sagt, vil de færreste være i stand til at nægte, at det giver et sus af adrenalin at prøve de pændende forlystelser i Disneyland Paris.

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Disneyland i Paris Seværdigheder

Phantom Manor

Historien om Phantom Manor er inspireret af “Western River Expedition” ekspeditionen, der aldrig blev genneført, en Pirates of the Caribbean-stil attraktion designet af Marc Davis til Walt Disney World Frontierland.

Dette er Disneyland Paris version af Haunted Mansion, som er en tur gennem et hus beboet af demoner, de er så ikke så slemme endda.

Den Frontierland udgave i Paris er en af de mest genialt designede områder af enhver Disney temapark.  Alt kulminerer i Phantom Manor , som perfekt væver en spøgelsesagtig historie om tab og familie kvaler omkring velkendte elementer af den oprindelige Haunted Mansion. Hvis du aldrig har været til Disneyland Paris før, så anbefaler vi at du tager denne tur med. Det er et sandt ikon og signaturen i parken. Check åbningstider og booking.

Ratatouille: Eventyret -kun i Disneyland i Paris

Eventyret her findes kun i Disneyland Paris. Det ydre af promenaden er inspireret af Gusteau restaurant i Paris området, nu kaldet Place de Remy.

De eventyrlige  effekter i  Ratatouille er simpelthen ekstraordinære! Ikke ret meget vil forberede dig på den unikke oplevelse,  denne tur er.  Teknologien er overraskende, de 4d virkninger ligner ikke noget, du har set før, og den frie bevægelighed for de såkaldte  ”ratmobiles” er fantastiske.

https://youtu.be/G-QfdLfAIrU

På turen vil du også føle pust af varme, og måske en kølig brise, når du skjuler dig under et køleskab,  og endda lugte frisk brød, appelsiner og lækre retter, når vi er i køkkenet. Der er en scene, hvor en champagne flaske åbnes, og du vil opleve en eksplosionen af ​​l´´nbobler fra flasken. Ingen video eller beskrivelse kan fange intensiteten af ​​denne tur.

Det er en medrivende attraktion, som I kun kan opleve takket være ja, kreativiteten og evnen til at eksekvere i Disneys vision om magi og fantasi. Teknologien er imponerende.

FastPass og Single Rider  er tilgængelige.

Piraterne fra Caribien – en forrygende udgave

Disney fans mener, at den parisiske udgave af Pirates of the Caribbean er blandt de bedste i verden . Pirates of the Caribbean er en tidsrejse  tilbage til de dage, hvor pirater regerede Caribien. Attraktionerne er Audio Animatronics pirater, der deltager i drabelige sværdkampe.  Pirates of the Caribbean er beliggende i et fort.  Det har de fleste af de samme ”ekstra” scener som Disneyland US versionen, selv om de vises i slutningen i stedet for begyndelsen.

Big Thunder Mountain – det vildeste ride i Disneyland Paris?

Dette er nok det ”vildeste Disney ride” i Disneyland i Paris. Big Thunder Mountain ligger i Frontierland vilde vest område, og er en af Disneyland Paris ‘mest ikoniske temaer. Selvom andre Disney parker rundt om i verden har et Big Thunder Mountain, er Disneyland Paris versionen i Paris nok den smukkeste af dem alle.

“Gå selv tur”selv er den eneste version af Big Thunder Mountain, der er placeret på en ø. Overraskende, behøver du ikke krydse en bro for at komme til øen, men man går under Far West-floden og derefter langsomt dukker man op på øen. Når man vender tilbage, (spoiler alert)  styrtdykker man gennem en lang mørk tunnel igen under Far West River!

Fra hovedindgangen, føler du virkeligt, at du er i en mine med ægte dampmaskiner, guldgraver værktøjer og minedrift kontorer overalt. Området er fuld af autentiske genstande fra den æra, guldfeberen fra ca. ​​1801. Bjerget selv er designet til at kopiere bjerg formationerne i Arizona Monument Valley. Lydeffekterne er realistiske i hele området, herunder de spøgelser minearbejdere, der råber ”Brand i hullet!” Og hjulene og fløjtene fra et damplokomotiv. Da jernbanen ligger på et bjerg ø, er du omgivet af flodbåde fra det vilde vesten.

Faldet i højde for at krydse tunnelen er med til at tilføje hastighed til turen, hvilket gør denne version af Thunder Mountain den længste og hurtigste i verden.

Star Wars Hyperspace Mountain

Hyperspace Mountain er en mørk og en intens rutsjebane gennem det ydre rum med et Star Wars motiv.
De visuelle effekter og soundtracket til Star Wars film er virkningsfulde, som vigtige aspekter af denne intense rutschebane oplevelse. Ligesom resten af Discoveryland, har de udvendige og kørende køretøjer har en stærk indflydelse fra science fiction forfatteren Jules Verne og Steampunk. Hyperspace Mountain.

Lair of the Dragon er skjult under Sleeping Beauty slottet

Lair of the Dragon er skjult under Sleeping Beauty Slot. Det er en mørk grotte, med en enkelt audio-animatronic funktion i dens centrum. Men det er en af de mest imponerende og realistiske lyd-animatronics du nogensinde vil se/høre, hvilket gør det absolut nødvendigt på enhver tur til Disneyland Paris. En sovende Drage venter inde i en skummel sump, lejlighedsvis vinker den ved at  løfte sit hoved og brøle.  Ikke meget andet, men det er utrolig dygtig teknologi, som Disney traditionelt har gjort det bedre end nogen anden.

Alices Nysgerrig Maze – en utrolig labyrinth

Alices Nysgerrig Labyrinth er en  labyrint attraktion også i Disneyland i Paris, Fantasyland. Gæsterne kan slentre gennem en fantastisk have labyrint, finde klassiske væsner og følge Alicia fodspor for at opdage Queen of Hearts Castle, hjemsted for en smuk udsigt over Fantasyland.

Den humoristiske labyrint handler  ikke kun om en masse grin og er fantastisk for hele familien, men det er også hjemsted for nogle sjove fotomuligheder, der kommer direkte fra ”Alice i Eventyrland”. Dette er et sjovt område at udforske, og visningen af ​​Fantasyland fra Queen of Hearts Slot i slutningen er højdepunktet.

Thunder Mesa flodbåde, som at rejse med Mark Twain

En sejltur på floderne i Amerika om bord på Mark Twain eller Molly Brown, der starter ved Thunder Mesa molen. Disneyland Paris’ Frontierland. Thunder Mesa er et smukt sted, og dette er den bedste måde at se dele af det, som du ellers ikke ville se, herunder en fantastisk udsigt over Big Thunder Mountain, Wilderness Island, huler og mere. Det er en tur på stor atmosfære med fremragende udsigt. Solnedgang og aften krydstogter anbefales ombord på Molly Brown.

Pirates Beach, så er der noget for de mindste poder!

Pirates Beach ligger i Adventureland område Disneyland Paris. På fransk kaldes det ”La Plage des Pirates” og er en lille legeplads for yngre børn. Det er et fantastisk sted at slappe af i en af ​​de mest maleriske områder i Disneyland. Det er meget tæt på piratskib Kaptajn Hooks.

Dette er et ideelt sted for børn på 10 år eller yngre, for at opfylde deres fantasi om at være en pirat på et eventyr. Med mini reb broer, gynger, rutsjebaner og andre gode aktiviteter, er dette stedet for dine børn at have det sjovt!

Der er nogle rastepladser med fuld udsigt over området, så du kan overvåge dine børn, mens du tager et åndedrag. Den Pirates Beach-området er normalt ganske roligt for dine børn at nyde uden tidsfrister.

Mysterier Nautilus

Dennee utroligt omfattende tur tager de besøgende under vandet til Nautilus, med nogle effektive effekter.

Crush Coasters

Crush s Coaster er en spændende, meget besøgt rutschebane.

Crush s coaster er baseret på en scene fra den populære Pixar filmen ”Find Nemo”. Crush s Coaster er en af de vigtigste attraktioner i Toon Studios-området og regelmæssigt har lange køer. Indgangen er inspireret af Sydney Harbour, hvor Crush og hans venner inviterer ham til en spændende tur gennem flere scener i filmen.

Vognene er designet til at ligne skildpaddeskjolde, der kan rumme 4 gæster, 2 på hver side ser i forskellige retninger. Gæsterne er taget til det dybblå hav. Den første etape af turen er en meget langsom og afslappende mørk gåtur. Turtle skaller slange yndefuldt gennem vandmænd scener over med neonlys og digitale projektioner, der belyser dybet af havet omkring os.

Det er værd at fortælle enhver besøgende at Crush s Coaster er en velkendt rutsjebane, men det er meget spændende! Turtle skaller nå hastigheder på næsten 40 km / h, og selv om der ikke er nogen investeringer eller løkker, der er en 50-dropfod. Der er ingen aldersgrænse for rejser, men gæsterne skal være mindst 107 cm for at gå til Crush s Coaster attraktion.

  • Friferie´s tilbud og rejser til Disneyland Paris

Disney Christmas Parade in Disneyland Paris.

Hvor man kan bo i Disneyland i Paris

Disneys Newport Bay Club – den fede hotel stil

Disneys Newport Bay Club er et charmerende 4-stjernede maritim stil hotel, der tager dig gennem atmosfæren og omgivelserne af en luksuriøs kystbyen. Alt dette sker med dets 1900 kystnære palæ, der ligger ved bredden af Lake Disney. Mens du nyder charmen og det marine touch, er det kun 15 minutters gang fra parker eller gratis transport.

Disneys Hotel Santa Fe

Disneys Hotel Santa Fe er en 20 minutters gang fra Disney ® Parker, mens RER Marne-la-Vallée Chessy Station ligger 18 minutters gang derfra. Der er gratis trådløs internetadgang og parkering på ejendommen. I dette hotel kan gæsterne møde figurer fra Disney.

Et fladskærms-tv med Disney og internationale kanaler er til rådighed i Disney Pixars Biler temaværelser. Du har også eget badeværelse, gratis toiletartikler og hårtørrer. Elkedel rådighed, afhængig af tilgængelighed og efter anmodning.

Der serveres kontinental morgenmad regelmæssigt, afhængig af tilgængelighed, mod et ekstra gebyr. Gæsterne vil spise på restauranten buffet eller nyde en drink i den livlige sydvestlige-stil bar. Gæsterne kan også drage fordel af snack og sodavand automater. Ejendommen har en 24-timers reception, bagageopbevaring og en Disney butik.

Ace Hotel Paris Marne La Vallée

Ace Hôtel Paris Marne La Vallée giver logi i Bailly-Romainvillier, 5 km fra Disneyland Paris. Huset ligger 40 km fra centrum af Paris.

Begge værelser er tilgængelige med elevator og har aircondition og et fladskærms-tv. De er udstyret med eget badeværelse. For nemheds skyld, vil du finde gratis toiletartikler og hårtørrer.

Paris ligger 35 km fra Ace Hôtel Paris Marne La Vallée, mens Marne-la-Vallée er 3,7 km væk. Den nærmeste lufthavn er Paris-Charles de Gaulle, 26 km fra logiet. Motorvejen A4 ligger 3,4 km away.Vienna House Castle of Dreams Marne La Vallee

Lev livet af en kongelig familie i denne luksuriøse 4-stjernede hotel. Inspireret af den pragt af europæiske historiske slotte, dette er en royal tilflugt hos en magisk touch.

Wien House Drøm Castle Marne La Vallée, som tilbyder gratis transport til Disneyland Paris, er omgivet af en sø og haver, og dets faciliteter omfatter en indendørs pool og spa.

De værelser og suiter, indrettet i stil med den musketer og Potsdam Slot, er udstyret med et fladskærms-tv, gratis trådløs internetadgang, minibar, te og kaffe faciliteter og aircondition.

Hotellets restaurant, The Kitchen, serverer en komplet amerikansk morgenbuffet, der tilbyder en bred vifte af kolde og varme retter og kager. Markedets buffet-restaurant er åben hver aften og serverer et udvalg af franske og europæiske retter. Snacks er tilgængelige i baren fra 11:00 til 23:00.

Gæsterne opfordres til at slappe af på drøm Slot Spa, som er udstyret med en opvarmet indendørs swimmingpool, sauna, boblebad, fitness, massage og en række skønhedsbehandlinger.

Alle større Disney Resorts world-wide

Disneyland Resort
Disneyland er det første, der lige som definerede genren. Det blev grundlagt som en enkelt park af Walt Disney og åbnede den 17. juli 1955 i Anaheim, Californien. Det har fokus på Mickey Mouse og de andre klassiske Disney-figurer.

Walt Disney World
Walt Disney World Resort åbnede oktober 1, 1971 i Lake Buena Vista, Florida, med Magic Kingdom forlystelsespark og tre resort hoteller. Den udvej er den største og mest besøgte ferie resort i verden, med fire forlystelsesparker, to vand parker, en shopping, restauranter og underholdning komplekse, 21 resort hoteller, otte golfbaner, og flere andre rekreative aktiviteter

Tokyo Disney Resort
Tokyo Disney Resort, der ligger i Urayasu, Chiba, Japan, åbnede april 15, 1983 med Tokyo Disneyland. Den 4. september 2001 udvej udvidet med Tokyo DisneySea. Der er flere resort hoteller på stedet

Disneyland Paris
Disneyland Paris, Disneys anden udvej kompleks uden for USA og den største Disney resort uden for USA, åbnede den 12. april 1992 som Euro Disney Resort. Placeret i Marne-la-Vallée i forstæderne til Paris, Frankrig, den er udstyret med to temaparker, en golfbane, en underholdning kompleks, og syv Disney resort hoteller.

Hong Kong Disneyland Resort

Hong Kong Disneyland Resort, Disneys femte udvej og dens anden i Asien, åbnede 12. september 2005. Resortet består af Hong Kong Disneyland forlystelsespark, Inspiration Lake Recreation Center og tre hoteller, med jord reserveret til fremtidig ekspansion.

Shanghai Disney Resort

I november 2009, Disney modtaget godkendelse fra centralregeringen i Kina til at opbygge en Disney temapark, Shanghai Disneyland Park, i Shanghais Pudong-distrikt.

For hvert Disneyland  er der forskellige forlystelsesparker, hoteller mv Læs videre for hver Disney Resort og forlystelsespark dækket.

Disneyland Paris – en magisk familieferie

Friferie – den bedste ferie nogensinde

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler