Disneyland Paris genåbnet

Disneyland Paris genåbnet den 15. juli 2020. Det er tid til noget magi!

Disneyland Paris genåbnet midt juli og skrev i den anledning: “Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen igen til Disneyland Paris! Fordyb jer endnu en gang med jeres familie og venner i vores parker og hoteller. Fra spændende forlystelser til sjove tema-restauranter, og selvfølgelig, vores elskede Disney-Figurer… Nyd alt Disney-magien et sted, hvor vi prioriterer dit helbred og din sikkerhed. Der er ingen Disneyland Paris-magi uden dig. Det er næsten tid! Vi glæder os…”

For at give gæsterne maksimal fleksibilitet er der nu nye reservationsbetingelser tilgængelige. Find information om genåbning af Disneyland Paris

Disneyland genåbnet også på traveltalk

Dette er den oplagte bilferie og en af de mest populære for danskerne. Ca 1200 km afhængigt af om du starter i Skagen eller Gedser, men ikke længere end hele familien er ved godt mod når i ankommer i Paris eller i omegnen af Paris, der rumme så meget skøn natur. Paris er stor men lige uden for også der hvor Disneyland ligger, er der masser af natur og f.eks. nogle af Europas bedste golfbaner. Bedste måde med familien at vi kan rejse igen at pakke bilen med børn og trille sydpå?

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler