Curaçao, hvis noget sted har fortjent “a sun-downer on the beach”

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Curacao, det perfekte rejsemål for “a drink on a beach”

Curacao er som sine naboer, Aruba og Bonaire hjemsted for rigelige dykkermuligheder og den perfekte sol og strand ferie med /uden dykkermaske. Den caribiske ø har gennem 1000 vis af år dannet de mest fantastiske koralrev. Du ser også undersøiske stejle klippevægge og sunkne skibe. Øens dykkersteder er beskyttet mod stærk strøm, og havvandet er varmt året rundt, hvilket gør dette til et godt sted for dem, der vil “blæse deres første bobler” eller lærer nye dykker færdigheder.

Curacao. Beautiful beach with palm trees and tourists

Curacao. Beautiful beach with palm trees and tourists

De fleste af Curaçao’s dykkersteder er tilgængelige fra kysten, og de fleste resorts har smukke koralrev  at udforske. Båddykning/Liveonboard er dog den metode, der vælges til dykkerudflugter i stort antal operatører på øen. Curacao har for nyligt fået tildelt flere dykker autorisationer.

Dykke med delfiner på Curacao

Et program i samarbejde med Royal Sea Aquarium på Curacao og Ocean Encounters dykkerbutik ved siden af tilbyder certificerede dykkere mulighed for at dykke med deres trænede delfiner ude på det åbne hav. Royal Sea Aquarium lader nogle af delfinerne ud på havet hver dag på en roterende tidsplan, de er supersøde, og vender tilbage til god mad senere.

Dykkeruddannelse på Curacao?

Der er flere dykkerskoler at vælge imellem, men du kan tage dine PADI Deep Diver og Digital Underwater Photographer kurser her for at få mest muligt ud af Curacao dykning sammen med PADI Wreck Diver, hvis du planlægger at besøge øen.

Vejret set med dykkerbriller

Curacao har konsekvent godt vejr året rundt. April til juni har det rolige vejr, mens januar til marts oplever  lejlighedsvise vinter byger.  De gennemsnitlige temperaturer er mellem 26-30 °.  Det kan være lidt varmere om sommeren, og hvis det regner, vil det være fra oktober til februar. Curaçao ligger på orkanbæltets yderste kant og er normalt upåvirket under Caribiens orkansæson. Det varme vand i Curaçao har en gennemsnitstemperatur på 25 ° C om vinteren og 27 ° C om sommeren. Derudover har øen klart vand med gennemsnitlig synlighed fra 16-30 m.

Se temperaturer og nedbør for Curacao.

Læs også om andre beach paradises og top dykkersteder som  bla.Maldiverne. Traveltalk dækker en lang række dykkersteder. Start her-

Maldiverne, en dykkerferie du aldrig glemmer

Det officielle turist website for Curacao

Læs mere om Dykkerferie

Dykkerferie i hele verden

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler