Dykkerferie

Scroll

Se verden fra en ny dimension: Dykkerferie

Dykkerferie er blvet en yderst populær ferieform dyrket fra Ægypten til Australien som adventure eller familie, en hobby, der giver fantastiske rejseoplevelser i pagt med naturen. Her vil vi samle rejseinspiration og -tips og fortællinger om dykkerferier fra nær og fjern.

Der er to principielle måder at rejse på dykkerferie. Den ene  form for dykkerrejse er at rejse til et passende kystnært rejsemål. Den anden at rejse til et dykker rejsemål og bo ombord en dykkerbåd, også kaldet Liveaboards eller Diving Safaris.

Et andet skel er om du vil erhverve et dykker certifikat i et varmt og lækkert land, eller allerede har et certifikat og bare vil dykke eller opgradere dig selv som dykker med flere kurser og certifikater.
I alle tilfælde kan deet have betydning for, hvilke rejsemål der kommer i betragtning eller ej.
Du kunne jo også være til mere extrem dykning, og igen varierer mulighederne en del. Grottedykning i Mexico eller isdykning nær Nordpolen? De avancerede dykkere har andre krav og ønsker.

De fleste dykker destinationer har en eller flere dykkerorganisationer tilstede. Dem du vil møde oftest er nok PADI.

Du kan i princippet dykke rigtigt mange steder i mange lande uanset hvad, så her er en liste vi løbende vil dykke ned i (sorry) og beskrive og foreslå arrangører til.

Book her

 

Populære rejseartikler