Dykkerferie i hele verden

Dykkerferie i hele verden

Dykkerferie i hele verden fra Grønland til Grenada er blevet en yderst populær ferieform dyrket fra Ægypten til Australien som adventure eller familie ferie. En hobby, der giver fantastiske rejseoplevelser i bogstavelig form den dybeste form for pagt med naturen. Her vil vi samle rejseinspiration og -tips og fortællinger om dykkerferier fra nær og fjern.

Fra kyst til koral eller båd til vand?

Der er to principielle måder at rejse på dykkerferie. Den ene  form for dykkerrejse er at rejse til et passende kystnært rejsemål som Maldiverne, Egypten, Belize, Mexico og mange flere, vi har de fleste. Den anden at rejse til et dykker rejsemål og bo ombord en dykkerbåd, også kaldet Liveaboards eller Diving Safaris som i Ægypten og det røde hav, som danske dykkere elsker.

Skal du have papirer på dine dykker kvalifikationer?

Et andet skel er, om du vil erhverve et dykker certifikat i et varmt og lækkert land, eller allerede har et certifikat og bare vil dykke eller opgradere dig selv som dykker med flere kurser og certifikater.
I alle tilfælde kan det have betydning for, hvilke rejsemål der kommer i betragtning eller ej.
Du kunne jo også være til mere extrem dykning, og igen varierer mulighederne en del. Grottedykning i Mexico eller is dykning nær Nordpolen? De avancerede dykkere har andre krav og ønsker.

De fleste dykker destinationer har en eller flere dykkerorganisationer tilstede. Dem du vil møde oftest er nok PADI.

Du kan i princippet dykke rigtigt mange steder i mange lande uanset hvad, så her er en liste vi løbende vil dykke ned i (sorry) og beskrive og foreslå arrangører til.

Dykkerferie

Dykkerferie i Maldiverne

Book din ferierejse her

Maldiverne, en dykkerferie du aldrig glemmer

Dykkerferie til Belize

Dykkerferie til Belize

Dykkerrejse til British Virgin Islands

Dykkerferie i British Virgin Islands

Dykkerrejse til Bali

Rejser til Bali: 10 smukkeste steder værd at besøge på Bali.

Nyeste Rejseartikler