Yoga ferier, der strækker rigtigt langt og dybt

Yoga ferie, du vil elske

Yoga ferier er den totale “gør noget godt” ferie for mig selv og mine. Sundhed, mental udvikling, lækre omgivelser, god mad. Her er et par udvalgte muligheder.

Silver Island i Grækenland

Vort første besøg til et yoga retreat af de udvalgte yoga retreats rundt om i verden går til Silver Island i Grækenland. Du flyver til Athen, Tager en taxa på ca. 90 min. og sejler til øen.
Den lille smukke ø er på 60 hektar komplet med hvidkalkede huse, små kirker  langs vejene og strålende havudsigt. Under krisen var den ved at forsumpe helt, men arvingen til øen svor ikke at give op og med frivillig hjælp lykkedes det hende at skabe dette unikke sted: En helt privat ø med masser af natur, herunder private strandlaguner, hvor du/I kan være helt jer selv. Her tilbydes yoga ophold på lokalt lækkert hotel/retreat ledet af erfarne lærere. Du spiser fantastisk vegetarisk mad og drikker den lokale vin eller vand. Den græske kostmodel regerer her, som er blandt de sundeste i verden.

www.silverislandyoga.com/

Yoga retreat på Isle of Anglesey i Wales

Så hopper vi til næste forslag på en stadig voksende liste over et spændende yoga retreat, denne gang i i Wales. Isle of Anglesey er en ret ukendt, men dog stor og smuk ø ud for Wales nordøstlige kyst. Med et areal på 715 km² er det langt den største walisiske ø og den syvende største i Storbritannien. Her er masser at se for turister, ja til flere rejser, og her finder vi også en af Zest Life Retreats´ smukke yoga  steder. Her kan man udover yoga dyrke havsvømning, paddleboarding, hiking i lave bjerge, fitness mv. Du bor meget privat og roligt i større mansion, og der er 2 gange 90 minuters daglig yoga og meditation og pranayama (vejrtræknings/meditative øvelser) superviseret af enten skaberen af stedet Laura Bell eller partner Kate Hamilton-Hunter.

Se videoen her og find mere om Zest Life her.

Læs mere om Wellness Rejser her

Adventure yogi i Frankrig

Adventure yogi i Frankrig

Adventure Yoga i de franske alper?

Adventure Yogi er ikke mindre end et 10 år gammelt yoga retreat concept. Fokus er, det skal være sjovt contra asketisk. Det bør stadig være sundt, og du synes nok også godt om skiløb. I øvrigt en perfekt kombination skiferie og yoga: Cross fitness? Smidige hurtige muskler, der dagligt genopbygger styrke efter skiløbet, og du styrkes af begge motionsformer. Du får tilmed den ekstra oplevelse af yoga i den reneste bjergluft i de franske alper.
Det er ikke for syvsovere, undtagen du definerer det begreb,  som at stå op kl. 7 og være klar til dagens første yoga session. Instruktør  Chetana Thornton er klar til at tage sig af dig, og så følger en dag med ski eller snowboarding, måske sauna og afslapning før aftenens 90 minutters “restorative class”, hvor de godt brugte muskler strækker ud igen og forkæles. Du bor  i lejlighed ved foden af Sainte Foy. Hver aften nyder du en 3 retters gourmet vegetarisk middag inklusive lokale organiske vine. Du behøver ikke være en haj til hverken skiløb eller yoga. Alle er velkomne.

På yoga ophold i Nova Scotia i det østlige uberørte Canada

Kan du rejse til Grækenland igen fra maj?

 

Nyeste Rejseartikler