Kan du rejse til Grækenland igen fra maj?

Scroll

Grækerne lufter en genåbning midt maj baseret på et EU Coronapas

Kan du rejse til Grækenland allerede i maj? Ja du kunne godt, men må du? Grækenlands turistminister, Harry Theocharis, har for nyligt åbnet for muligheden af, at udenlandske turister forholdsvis frit – men mod dokumentation for f.eks. vaccinering mod Covid 19 – kan rejse til landet fra den 14. maj allerede.

Kan du rejse til Grækenland i maj, f.eks. til  Balos lagunen, Grækenland

Kan du rejse til Grækenland i maj, f.eks. til  Balos lagunen, Grækenland

70% af græske hoteller er allerede bookede efter den udmelding: Kan du rejse til de græske øer? Ja i maj, siger turistministeren. 

På spørgsmålet hvornår kan du rejse til Grækenand igen som turist svarede den græske turistminister Harry Theoharis i marts 21, at landet åbner sine grænser den 14. maj. Han sagde, at alle personer, der er blevet vaccineret, eller som har en negativ Corona-test, kan rejse til Grækenland til sommer.

”Turister vil være velkomne, hvis de inden rejsen enten er vaccineret eller har antistoffer eller tester negative. Alle turister kan blive underkastet en tilfældig test”, forklarede ministeren.

Læs mere om Grækenland her

Græske øer, fra Mykonos til Rhodos, den perfekte solferie i Grækenland

Dramatisk stigning i efterspørgsler på rejser til Grækenland i maj og juni


Efter bekendtgørelsen af ​​beslutningen er hotel bookingspriserne steget drastisk, hvor nogle hoteller allerede har besat 70 procent af deres kapacitet i maj og juni måned.

Så spørgsmålet Kan du rejse til Grækenland til sommer, hænger nok meget på det EU Coronapas. 

Grækenland fra a-z

Kilder. Schengenvisa info her

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini

Populære rejseartikler