Wellness i Kleinwalsertal i Østrig

Wellness i Kleinwalsertal fra pilgrimsvandring til yoga og alt imellem.

Wellness  i Kleinwalsertal kan ikke reduceres til en tur i spa eller en løbetur og gymnastik  om morgenen. Det er et bredt og dybt tilbud for at gøre noget sundt, vederkvægende og afslappende for dig og dem du holder.  Lad os begynde med, noget der forener sind og krop bedre end det meste.
En pilgrimsvandring er langt fra bare en støvet gruppetur. Det er en time-out og en mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag og bare være dig selv. Gennem Mühlviertels magiske landskaber går pilgrimsvejen Johannesweg (Johannesvejen), og her, midt i den skønne natur, har du masser af muligheder for at give dig tid til dig selv. Du kan tanke ny energi, lære dig selv bedre at kende, og hvem ved hvad mere? Der kan være mange årsager til at tage på pilgrimsvandring, men én ting er sikkert: Du er en bedre version af dig selv, når du kommer hjem.

Snup en time-out på Johannesvejen

Vandremaraton og strudelfest i Mittersill, lyder lidt som interessant modsætning ikke ?

793_msw17_0274

Hvis du altid har drømt om at deltage i et rigtigt vandremaraton, har du nu chancen til august i Mittersill. Under de årlige “vandredage” den 31. august til 2. september tilbydes nemlig også en 42 km-rute, der som noget nyt i år tæller med i IVV Marathon Cup Serien. Ruterne er lagt langs nogle af Mittersills smukkeste og mest seværdige vandreruter. Søndag sluttes det hele af med en strudelfest, hvor du kan forkæle ganen med smagen af det lækre bagværk. Udover den traditionelle apfelstrudel og topfenstrudel, serverer de lokale også egne kreationer i alverdens smagsvarianter.

Tag på vandremaraton

wasserfaelle

Hohe Tauern – en ren lise for sjælen

Nogle siger, at der findes steder i Østrig, som bedst opleves med ørerne, fordi de storslåede landskaber er for overvældende, hvis man åbner øjnene. Hvis det passer, er Nationalpark Hohe Tauern bestemt sådan et sted. Der er ikke mange steder i Alperne, hvor samspillet mellem tiden og geologien har ført til en så fortryllende og storslået natur.

Oplev Hohe Tauerns fortryllende landskaber

admiralfalter-schmetterling-hände--öwthomaskirschner.jpg.3706403

Tag dig tid – og bliv mere tilfreds

Und dig selv et pusterum fra hverdagen og øv dig i at koncentrere dig om én ting ad gangen. Være nærværende. Være til stede i nuet med alle dine sanser. Værdien af det er mere end bare en forbigående følelse af velvære. På sigt gør det dig langt mere tilfreds – både med dig selv og din tilværelse. Vores kollega har øvet sig i det på egen krop og har givet os tips til, hvordan man gør – og de bedste steder i Østrig at øve sig.

Få tips til velvære her

Besøg Østrigs højest beliggende bryggeri

image_manager__headerImages_grubigstein_grat_08

På vej til Zugspitze

I Tiroler Zugspitz Arena er der god mulighed for at tage en time-out med fokus på vandring og kulinariske nydelser. Regionen har et udstrakt net af vandreruter, der byder på masser af udfordring for både nybegyndere og erfarne vandrere. Kulinarisk serveres masser af lokale specialiteter – lige fra fondue og vin til god, solid husmandskost. Du kan også få en guidet tur og smage på øllen fra Østrigs højest beliggende bryggeri, Stadlbräu.

Smag på Tiroler Zugspitz Arena

Fuld gas på wellness

Gemsteltal Wandern @Dominik Berchtold (15).jpg.3942859

I Kleinwalsertal er der som lovet i indledningen fuldt fokus på velvære. Hovedingrediensen er relativt simpel: Storslåede bjergpanoramaer, klukkende bække og autentisk charme. Overalt i Kleinwalsertal møder du begejstrede mennesker, der elsker deres region og lever i pagt med sig selv og naturen. Hvordan du bliver som dem? Sæt dig ned, glem tiden og nyd livet. Vær til stede i nuet. I regionen findes fire “vitalveje” (“Walser Omgang”), som ikke bare forbinder geografiske punkter, men også giver inspiration til steder, hvor du kan gå på opdagelse med alle dine sanser. Her kommer det ikke an på kilometerne, men at finde tilbage til sig selv og sin helt egen rytme.

Find dit indre kompas i Kleinwalsertal

Wellness i Kleinwalsertal, få udvalgte forslag til jeres ferie

csm_aparthotel_kleinwalsertal_sommer_aktivitaeten_04_8220aa03fc_408b843ebd

Walser Omgang

Slugten Breitachklamm

Kulinariske nydelser

Alt om wellness i Kleinwalsertal

Få målt din krops evne til at regenerere

Ren velvære på et ægte wellness-hotel

14370406_1089113547790488_8812191682431915176_n

I Saalbach-Hinterglemm ligger Hotel Theresia, et ægte Wellness i Kleinwalsertal-hotel, hvor du både kan nyde en kølig dukkert i poolen, svede igennem i saunaen eller nyde en tur for dig selv i Salzburgerlands grønne landskab. Hotellet er oven i købet 4-stjernet, familievenligt – og økologisk certificeret, så din mave kommer heller ikke til at mangle noget.

Besøg Hotel Theresia

En uforglemmelig sommer mellem gletsjer, bjerge og sø

pinzgauer-huette-zellamsee001

Gletsjer, bjerge og sø. Hvad mere kan man ønske sig, både når det gælder fysisk og mentalt velvære? Wellnes i Kleinwalsertal er nærmest foræreet af den betagende natur. Fra naturens hånd er Zell am See-Kaprun dækket ind med det hele – så du kan selv bestemmet indholdet på din wellness-ferie: Vil du nyde udsigten i 3.000 meters højde? Dyrke yoga på toppen af bjerget? Solbade på søens bred eller lære om de alpine planters helende kræfter?

Udforsk Zell am See-Kaprun

mg4708-800x595

Nyd udsigten i 3.000 meters højde!

Aktiv wellness

Godt til ganen

De bedste vandretips

Spa og afslapning

Sjov og hygge i Zillertal er for både store og små

ahornsee_c_zillertaltourismus_bert_heinzlmeier (15).jpg.4005849

Både store og små kan slappe af i Zillertal. Børn kan have masser af sjov i soppebassinerne eller på den kæmpe legeplads “Fichtenschloss”. Her er der oven i købet bygget en hængekøje-zone, hvor de voksne kan slappe af imens. I kan også lade jer overraske af de glitrende landskaber i ishulen på Hintertux gletsjeren eller tage på en vandring forbi regionens mange vandfald og mærke vandets helende kræfter. Eller lige, hvad I har lyst til. Zillertal byder på nærmest uanede mængder af muligheder!

Slap af i Zillertal

Månedens video

Tag et dyk ned i Hohe Tauerns fantastiske natur, dyre- og planterige!

 

Gav det lyst til mere Østrig?

Gå til mere end 60 artikler, videoer og rejsetips om din næste rejse til Østrig året rundt på www.traveltalk.dk.

Her er meget mere om Østrig på Traveltalk også om Kleinwalsertal, sommer og vinter. Her med fokus på hele familiens ferie.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler