Virtuel rejse i Østrig

Virtuel rejse i Østrig

På trods af den aktuelle situation ønsker vi at informere om ferielandet Østrig. Rejser beriger os og åbner både hjerne og hjerte. I nuværende situation gør vi dog det eneste rigtige, nemlig at blive hjemme. Men vi kan drømme om at rejse og bruge vores fantasi til det! Derfor har vi samlet oplevelser i dette nyhedsbrev, der kan nydes direkte hjemme fra stuen. Indtil vi ses i Østrig igen – pas godt på dig selv! #stayathome

Østrig – kom og oplev

Hvis du ikke kan komme til Østrig …

… bringer vi Østrig til dig!

Når I ikke kan opleve Østrigs natur og kultur direkte i landet, så bringer vi det ind i de danske stuer! Her tager vi jer med på en virtuel rejse gennem Østrig – til en række museer og forskellige naturoplevelser, som vi har stillet online for jer.

Udforsk de virtuelle tilbud her

Aktuel information om Coronavirus-situationen i Østrig

Hvad gør Østrig for at bremse udbredelsen af COVID-19?

Den østrigske regering gennemfører omfattende foranstaltninger for at begrænse spredningen af virussen. Folk i hele Østrig opfordres til at blive hjemme. Skoler og universiteter holder lukket. Hele Østrig har afsluttet skisæsonen tidligt og alle østrigske museer er lukkede. Alle disse tiltag har ligesom herhjemme betydet en væsentlig ændring i hverdagen. Det har højeste prioritet at bremse smittespredningen.

Mere info

Time-out i Østrig

Tag en dyb indånding

Nu er det tid til at give slip, følge dine sanser og være taknemmelig for naturens vidundere. Få her et indtryk af det stille Østrig.

Kom helt tæt på naturen

Oplev bjergene online

Lav mad som i Østrig

Linzer Torte, Kaiserschmarrn eller Knödel, Wienerschnitzel og Kasnockn … I det østrigske køkken finder du mange søde og spændende lækkerier. Prøv at lave dem derhjemme!

Alle opskrifter

Rejs til Østrig lige om lidt

Hovedsiden om Østrig med links til både sommer og vinterrejser

Østrigs Turistbureau, hvorfra denne artikel stammer 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler