Space adventures, færrest rejsekunder i verden?

Space Adventures, den ultimative “ferie”

Space Adventures er nok det “rejsebureau” med færrest rejsende i verden, men hvis man betaler fra 10 mill. USD og op for en tur i rummet, så er det stadig en forretning, og den mest extreme i rejseverdenen. Du skal så også træne i månedsvis og være godkendt for helbred på alle måder, og så lige køre kortet igennem, host, host.

PS alle gæsterne er kommet hjem i god behold til tiden til og med, det kunne SAS måske lære lidt af.

Richard Garriott var en af de første kunder hos Space Adventures, en enestående modig og krævende bedrift. Det kræver måneders træning, men du kan lade passet ligge hjemme.

Space travel

ISS-rumstationen kan du faktisk flyve til

Som menneskehedens eneste permanent bemandede forpost, kredser Den Internationale Rumstation (ISS) Jorden hvert 90. minut i lavt kredsløb om Jorden.

Du vil nå Jordens kredsløb med 17.500 miles i timen, over 250 miles over Jordens overflade, og du vil være vægtløs, svævende inde i dit rumfartøj, når du når Jordens kredsløb.

Kunder er fløjet til den internationale rumstation på det russiske rumfartøj Soyuz og har boet og arbejdet sammen med professionelle astronauter i minimum 10 dage om bord.

Over 600 mennesker har rejst til rummet, siden bemandet rumflyvning begyndte

Den Internationale Rumstation, eneste permanente space station

I lav kredsløb om Jorden er Den Internationale Rumstation (ISS) menneskehedens eneste permanent bemandede forpost.

ISS er ulig noget andet sted på Jorden. Du vil rejse med 17.500 miles i timen, over 250 miles over jordens overflade, flydende vægtløs inde i dit rumfartøj.

Siden 2007 har Space Adventures arrangeret alle ni private flyvninger (2023) til rummet gennemført af private borgere. klienter har rejst til den internationale rumstation på det russiske rumfartøj Soyuz og har boet og arbejdet sammen med professionelle astronauter.

Over 600 mennesker har rejst til rummet, siden den bemandede rumflyvning begyndte – du har chancen for at slutte dig til dem.

Vil du med til månen? Space travel er en utrolig realitet

Besøg USA

De bedste rejsemål i USA. Et godt bud på  Top 20 rejsemål i USA.
Den var svær! I landet med alle muligheder. USA, verdens fjerde største land geografisk, er et af de mest udfordrende, når det kommer til at vælge, hvor du skal tilbringe din ferie med så mange ting at opleve.

Rejsemål i USA, du bare skal besøge

Space adventures eget website

Nyeste Rejseartikler