Skisafari

TA’ MED PÅ DIT LIVS SKIFERIE OG OPDAG NYE PISTER HVER DAG

Skisafari hvad går det lige ud på? Ja det er rent faktisk safari uden dyr og med ski på, og vi lover dig du kommer rundt i naturen! Her på redaktionen synes vi det er den fedeste måde at opleve en masse ikoniske skisteder. Læs lige hvad Slopetrotters delte med Traveltalk:

“Safari” er en udflugt eller ekspedition i et naturområde med et rigt eller særpræget vildt dyreliv.
Alperne er dog ikke kendt for vilde dyr, men til gengæld byder de på så meget andet. Erstatter du vildt dyreliv med godt skiløb, så har du den perfekte opskrift på en skisafari i Alperne.

HVAD ER SKISAFARI

Idéen med skisafari er at kombinere ultimative oplevelser med masser af skiløb. På en skisafari vil du komme til at opleve både større og mere kendte områder, men også mindre og uberørte områder, som du normalt ikke vil se som uge-turist.

Du kommer til at stå på ski sammen med en gruppe samt en guide, som kender området ud og ind. Hver dag vil du være en af de første på pisten, hvor du får mulighed for at tilbagelægge kilometer efter kilometer på pisterne. Med fokus på oplevelser og masser af skiløb, er du garanteret en skiferie udover det sædvanlige.

skisafari2

SKISAFARI I DE ITALIENSKE DOLOMITTER

Når du tager med på en skisafari til de italienske Dolomitter, får du lov til at opleve verdens største skiområde på en helt unik måde. Turen har sit udgangspunkt i Canazei, hvorfra du har adgang til over 1.200 km. pister og helt fantastisk skiløb. Noget af det helt unikke ved skisafarien i Canazei er at du kommer til at overnatte et nyt sted i Dolomitterne hver dag. Overnatningen foregår enten på hoteller, som ligger tæt på det område du skal opleve dagen efter, eller i hyggelige rifugier oppe i bjergene.

Specielt overnatningen på Lagazuoi refugiet er en oplevelse, som de flest gæster aldrig glemmer. Refugiet ligger i ca. 2.850 meters højde, og byder på en fantastisk udsigt over alle bjergtinderne. Solnedgangen heroppe fra er helt ubeskrivelig, og et abeslut must når du besøger Lagazuoi.

skisafari3

SÅDAN KAN ET UGEPROGRAM SE UD

Her kan du se et eksempel på, hvordan en skisafari i Dolomitterne kan se ud.

Lørdag: Ankomst og indtjekning i Canazei.

Søndag: Første dag på ski, og skiløb på egen hånd. Om aftenen vil der være infomøde om selve skisafarien.

Mandag: I starter dagen med at tage ud mod Alba området. Her bruger I formiddagen, hvorefter turen går mod Pozza og videre mod Latemar området. Sidst på dagen bliver I hentet i bus og kørt til hotellet i Bellamonte.

Tirsdag: Morgenens program står på skiløb ved det lille, men utrolig skønne Lusia-område. Herfra går turen over mod San Pellegrino, hvor frokosten spises. Sidst på eftermiddagen bliver I hentet af bussen som kører jer til Canale d’Agordo, hvor I overnatter.

Onsdag: Her bliver I hentet og kørt ud til liften i Alleghe. Dagens program byder på skiløb i Civetta-området, hvor I blandt andet kan se den store Marmolada gletscher fra bagsiden. Eftermiddagens skiløb kommer til at foregå i det lille Cinque Torri-område, som er kendt tilbage fra 1. verdenskrig.

Overnatningen foregår på det skønne Lagazuoi refugie i ca. 2.850 meters højde.

Torsdag: Om morgenen er I de første til at tage den lange piste ned fra Lagazuoi. I bunden mødes I af en kusk og hans to heste, som trækker jer videre mod Armentarola området. Derfra går turen videre mod La Villa og Kronplatz området.

Fredag: På skisafariens sidste dag går turen tilbage mod Canazei. Alt efter vind og vejr vil I tage enten den orange eller den grønne Sellaronda.

Om aftenen er der afslutning og fælles afterski i byen.

Lørdag: Hjemrejse dag og tak for denne gang.

Book din skisafari her

skisafari_map

SKISAFARI I ØSTRIG

Som noget nyt har du nu også mulighed for at komme med på skisafari i Østrig. Her kommer du til at stå på ski i Salzburgerland og Ski Amadé, som er Østrigs største skiområder.
Idéen er præcis det samme som skisafarien i Italien – du skal have masser af skiløb og unikke oplevelser.

Du kommer til at overnatte på to hoteller i løbet af ugen, det ene i Saalbach-Hinterglemm og det andet i Wagrain/Flachau.

Fra hotellerne vil du enten stå på ski i lokalområdet, eller blive hentet i bus og kørt til et område længere væk.

Dette giver dig muligheden for at besøge over 20 hyggelige byer og stå på ski på mere end 2.500 km. pister. Helt præcist så får du 1.142 km. blå pister, 1.307 km. røde pister og 301 km. rorte pister at boltre dig på.

Se også verdens største skiområde, Super Dolomiti  i Dolomitterne.

Canazei og verdens største liftkort, Super Dolomiti

Book din skirejse her

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler