Skirejseforsikring er ikke for sjov, men det bliver skiferien til gengæld

Husk skirejseforsikring og ulykkesforsikring

Skirejseforsikring er ikke for sjov eller “nice to have”. Det kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet er ude på skiferien, og du ikke har en forsikring, der dækker dig og din familie. Udover en personlig ansvarsforsikring, er det også tilrådeligt at tegne en ekstra ulykkesforsikring, hvis du tager på skiferie, idet skiløb/snowboarding mange steder anses for at være en ekstrem sport. Nogle forsikringer dækker, hvis du tager på en enkelt skiferie, men ikke, hvis dutager afsted flere gange på en sæson. Andre skirejseforsikringer dækker almindeligt løb på pisten, men ikke off-pisteløb, osv. Du bør altså sikre dig hjemmefra, at din skirejseforsikring dækker relevant. Altså dækker hverken mere eller mindre, end det du og din familie har brug for, for at glemme alt om forsikring, når I først er nået frem og spændt skienene på. Her er nogle af de ting, du skal være opmærksom på:

Skiferieforsikringen fås lige her med Gouda

Skirejseforsikring er for alle, også dig der løber på højt niveau

Skirejseforsikring er for alle, også dig der løber på højt niveau

Gode råd om skirejseforsikring


Østrigs turistkontor
 giver disse vigtige råd, som sikrer du med ro i sindet kan tage på skiferie.

Hvis ulykken er ude, så giver det enorm tryghed at vide, du er forsikret korrekt

Hvis skiferie ulykken er ude, så giver det enorm tryghed at vide, du er forsikret korrekt

Tjek at din rejseforsikring dækker skiferie

Tjek helt banalt til at begynde med at hele familien er dækket og skrevet ind i policen, hvis det er påkrævet.
Tjek at du er dækket ved off-piste skiløb, hvis du eller nogen i din familie er af den eventyrlystne type. Ved du, om du er forsikret, hvis du bliver påkørt på skibakken? Det er desværre en væsentlig del af skiulykkesstatistikken, så hjelm og rygskjold er en klog investering, men check bare også din skirejseforsikring. Vi siger det bare.

Husk også, at din rejseforsikring altid kun dækker skader og sygdomme akut opstået på rejsen. Derfor kan du have brug for en medicinsk forhåndsvurdering for at vide, om forsikringen dækker.

Find rejseforsikring her

Nyeste Rejseartikler