Singapores restauranter. Der er over 20.000 at vælge imellem.

Singapores restauranter er imponerende i kvalitet og antal.

Singapores restauranter er ufattelig mange og meget varierede i pris og smag etnicitet og alle køkkener er repræsenterede.
Få storbyer har så mange kvalificerede restauranter, der dækker ethvert madbudget fra få kroner til “the sky is the limit”. Også noget så eksotisk som Michelin mad til under 20 kr.
Når man er i Singapore, så er der en ting der er et “must”: Spis rigtig god mad. Det kan du gøre,  ikke kun på Singapore´s restauranter, men på mange gadehjørner. Hele spektret er dækket fra gader med streetfood til gourmet restauranter, tilmed dem med Michelin stjerner. Mad er en så vigtig del af Singapores kultur, at indbyggerne sagtens kan finde på at køre til den modsatte side af byen for et godt måltid, meget som man ville gøre det i Italien: Afstand er ingen  acceptabel hindring for et godt måltid.

Street Food Singapore Fried noodle cha kway tiew with delicious and spicy taste

Street Food Singapore Fried noodle cha kway tiew lækkert og mildt krydret Asiatisk mad

Men du behøver nu ikke bevæge dig ret langt for at få sulten stillet:

Singapores restauranter er mere end 20.000 madsteder

Du har reelt mere end 20.000 steder at vælge imellem! Så du Anthony Bourdain i The Layover (mad-rejseprogram), hvor han giver gode tips om madkulturen i Singapore og kun har ca. 24 timer i byen, ville du se en mand, der virkelig skulle vælge og vrage disciplineret og alligvel endte med at spise mere end fleste med et saligt smil om læben for at give os alle et billede af mulighederne. Tak for dit offer  Anthony 🙂

En rig multikulturel kultur er baggrunden for udvalget i Singapores restauranter

Den rige multikulturelle kultur er en af årsagerne til det store og varierede udbud.  Man finder de klassiske kinesiske køkkener, som er vidt forskellige indbyrdes, man finder halal mad, flere indiske køkkener som Peranakan og Nonya og naturligvis Malaysisk og Indonesisk.  Desuden møder du de andre asiastiske køkkener som Thai, Korea, Vietnam og Japan. Alle  er her,  og også det internationale køkken samt fransk og italiensk.  Ja “you name it, we got it” er vel den korte version.

Vil du dele din madoplevelser i Singapore med os?

Har du spist i Singapore og vil fortælle Traveltalks læsere om det, er du meget velkommen til at sende dit indlæg. * Gode råd til navngivne restauranter er også velkomne. Du deltager så i den månedlige lodtrækning blandt alle indsendte blogs i måneden om 3 flasker god vin fra vor vinpusher Holte Vinlager. Vindere offentliggøres her og får direkte besked. Send til info@traveltalk.dk.

Michelin streetfood i Singapore!

Læs mere om Singapores restauranter og deres store udvalg af lækker mad, her om Michelin mad til under 2 US dollars!

singapore michelin street food

I Singapores restauranter og lidt udenfor på gaden får du dette: Lækker hot streetfood

Flere rejsetips til Singapore og Asien

Læs mere om Singapore som rejsemål og som verdens grønneste by her

Singapore, verdens grønneste by

Introside til Singapore

Introside til rejsetema Asien

Nyeste Rejseartikler