Flere shopping tips til London

London shoppingtur uden for Oxford Street og omegn

Vi skal videre på vor London shoppingtur. Portobello Road Market har over 1000 stande med alt antikt og ligger i Notting Hill: En shopping oplevelse du bare ikke må gå glip af og en af de mest kendte gade markeder i verden. Det er let at bruge timer på at kigge igennem den halvanden kilometer lange række af butikker der sælger vintagetøj, sjældne antikviteter, gaver, souvenirs og streetfood. Markedet er i fuld gang om lørdagen, kom omkring 11.30 for at undgå det værste mylder.

Portobello, London, England

Portobello, London, England

Top butikker: Sadel op som i det vilde vesten på Jessie Western, en fest i cowboystøvler, Stetson hatte, suede jakker og tyrkise juveller fra Navajo stammen. Bare et par butikker længere nede er Alice’s antikforretning, en fascinerende blanding af sjældne, underlige vintage-fund. Du kan ikke undgå det, butikken er nemlig knald-rød!

Knightsbridge how elegant!

Denne del af London er synonym med luksus og f.eks. lækre boutique hoteller og ikke mindst Harrods! Og en London shoppingtur er ikke rigtig komplet uden et grundigt besøg hos Harrods.

Harrods Show heaven

Harrods Show Heaven

Top butikker: Verdensberømte Harrods  er spektakulær imperium af mærkevarer og luksus, blandt andet dets Shoe Heaven afdeling for skoelskere og Toy Kingdom for de legesyge.

Nordlige London rummer mange London shoppingtur oplevelser

Camden Market: Faktisk er det en serie af markeder hvor du kan fare vild i en labyrint af underlige butikker med punk tøj og tatoveringssaloner i massevis. Der er altid godt med atmosfære og der er åbent hver dag, om end mest travlt i weekenden. Møbler, boheme, småsager, bøger og vintage er bare nogle af de ting du kan finde i det originale Camden Lock Market. Det nærtliggende Stables Market, et tidligere hospital for heste har 700 boder der sælger alt fra antikviteter til alternativ mode.

Top butikker: Cyberdog har klædt klubgængere på i over 20 år og er en institution i Camden. Dette neon-belyste treetagers slaraffenland specialiserer sig i dansetøj og futuristisk farverigt tøj. Du kan ikke undgå det, bare kig efter de to enorme robot statuer ude foran døren.

Østlige London, hvor de nye  trends opstår

Shoreditch

Shoreditch London

Nu en shopping destination i sig selv, er Shoreditch berømt for sine vintage outlets ved siden af de store mærker, designer butikker, uafhængige små mærker og særlige gavebutikker.

Top butikker: Efter at have kigget gennem indie mærker som Wondaland og Knowledge Cotton i Aida, kan gæsterne få lavet hår og makeup i butikkens egen vintage salon.

Box Park: Dette “pop-up storcenter” der har til huse i gamle shipping containere er en blanding af moderne livsstils butikker og caféer.

Top butikker: Pärla er en samling af smukke smykker fra diverse designere der vælges af butikkes ejer. Du kan også blive inspireret af de mærkværdige, farverige ting til hjemmet, kreative bøger og kunst som du kan finde hos The Gift Box (link is external).

Brick Lane: Dette energiske område er blevet ligeså kendt for sin shopping som sine karry-retter! Sunday UpMarket  i Old Truman Brewery er en blanding af 140 kreative handlere, hyldet som en af Londons bedste markedet for nye designere.

Top butikker: Pam Pam markedsfører sig selv til “piger der ikke er pigede”, med et særligt rum til gummisko. Rough Trade East  på Dray Walk er måske byens bedste uafhængige musikbutik og har også koncerter inde i butikken. Lige uden for Brick Lane på Hanbury street ligger Blitz, verdens største vintage storcenter, med t-shirts fra klassiske rockbands til japanske kimonoer og pastel denim.
Spitalfields : Old Spitalfields Market er hjemsted for mange kreative handler. På lørdage og søndage er der pakket med boder, deriblandt nye designere og fantastisk street-food.

Top butikker: Inspitalfields er en farverig butik for underlige gaver, kort og ting til hjemmet, mens den stilrene uafhængige butik The Mercantile London  sælger udvalgte effekter fra europæiske mærker, endda med sin egen lille hundebutik der kaldes Robert!

Columbia Road Market : Kort tur fra Spitalfields, Columbia Road er fuld af planter og blomster hver søndag og har 60 uafhængige butikker, fra gallerier til blomsterbutikker, samt pubber og caféer.

Hackney Walk (: Et stort, nyt og billigt modedistrikt med besparelser på op til 70% på mærker som Burberry, Nike og UGG.

Mere London, flere shoppingtips?

Læs om Englands kulinariske genfødsel

For mere information og stor tak, se
VisitBritain.com

https://www.traveltalk.dk/englands-madkultur/

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler