Hele familien vil nyde deres skiferie i de 3 områder Serfaus-Fiss–Ladis

Serfaus, Fiss og Ladis

Læs om skiområderne Serfaus, Fiss og Ladis.
Blandt Østrigs mange dejlige skisportssteder er der især ét, hvor man kan sætte nydelsen i højsædet og glemme stress og jag. I terrænet omkring de tre charmerende byer, Serfaus, Fiss og Ladis, har man skabt et hyggeligt og varieret skiområde, der henvender sig til flere generationer på én gang. Og man har gjort det så godt, at Serfaus-Fiss-Ladis flere gange er blevet kåret som Alpernes mest familievenlige område.

Mange ting skal gå op i en højere enhed, når en familie holder skiferie sammen. De yngste skal have mulighed for at lære gennem leg, familiens teenagere ønsker fart og spænding, og forældrene sætter pris på et stort område, hvor de kan udforske terrænet og besøge gode restauranter. I Serfaus-FissLadis har man samlet alt dette på ét sted.

Serfaus, Fiss og Ladis. Skiløb for hele familien i Østrig

Serfaus, Fiss og Ladis. Skiløb for hele familien i Østrig

Serfaus, Fiss og Ladis er et paradis for børn

Med ”Murmlipark” og ”Kinderschneealm” i Serfaus og ”Bertas Kinderland” i Fiss-Ladis står der et enormt område på omkring 125.000 kvadratmeter til rådighed for børn og begyndere. Her har skilærerne fokus på, at legen er det bærende element, når man skal lære at stå på ski Det er desuden muligt at booke privatundervisning af danske skilærere, og i skiskolen får man lært alt om teknik og sikker kørsel. Kan familiens alleryngste endnu ikke stå på ski, ligger der flere børnehaver i skiområdet. Her underholdes de små gæster med rutsjebaner og forskellige spil, mens resten af familien er i skiskole eller prøver området af på egen hånd.

Cool i 9 forskellige funparks

Mens familiens yngste lærer at stå på ski, kan forældre og bedsteforældre udforske terrænet og de hyggelige hytter. Og dem indimellem – teenagerne, der elsker udfordring, fart og freestyle – er der også tænkt på. I Serfaus-Fiss-Ladis ligger ikke mindre end ni forskellige funparks, og der er noget for enhver smag. Har man lyst, men ikke den store erfaring, kan man øve sig på en af de mange begynderlinjer, hvor højden på bokse og længden på rails er overkommelig. Har man derimod masser af erfaring, er der flere steder, som fx i Snowpark Fiss og Freestyle Circus Serfaus, anlagt krævende linjer med lange rails, store bokse og høje springramper.

Snesikkert
Når børnene er anbragt trygt i skiskolen, kan forældre og bedsteforældre nyde terrænets mange muligheder. Noget af det første, man lægger mærke til, er det snesikre skiløb, og to faktorer garanterer en lang sæson. Først og fremmest er mere end 80 % af pisterne dækket af snekanoner, og da området samtidig når op i næsten tre kilometers højde, betyder det, at sæsonen starter den 8. december og varer til den 23. april.
Der er 214 pistekilometer at gå løs på, og det store område byder på alt fra carving-strækninger og lette promenadenedkørsler til konkurrence-pister og sorte pukkelpister. Uden for de præparerede pister har man anlagt ti markerede skiruter til freeridere. Og har man lyst til langrend, strækker løjpenettet sig over 112 kilometer.
Til en god skiferie hører naturligvis også den daglige frokost. I bjerghytterne er terrasserne flere steder udstyret med liggestole, hængekøjer og strandkurve, og på solrige dage serveres udendørs, hvor man kan nyde det smukke bjergpanorama.

Masser af underholdning
Når dagens skiløb er overstået på skirejsen i Østrig, venter et stort udbud af spændende aktiviteter. Prøv snowbike, snowblades, lav en Pistenbully-tur, prøv at svæve med Serfauser Sauser, at køre med Familie Coaster Schneisenfeger, at flyve med Fisser Flieger eller at prøve kæmpekarrusellen Skyswing.
Skulle vejret drille, er der altid mulighed for at rykke indendørs. Lige ved siden af Komperdell-banens dalstation i Serfaus, er der blevet opført et helt nyt indendørs aktivitetsanlæg for børn og unge, ”Indoor Spiel- & Kletterwelt PLAYIN SERFAUS”, med klatrerum, soft play anlæg, interaktiv legevæg og laser.

Vinteren igennem opføres forskellige shows i hver af de tre byer – fx spektakulære lyd- og lysshows samt en opvisninger på springbakken, hvor freeridere, akrobater og motorcykelkørere laver halsbrækkende stunts.

Tilbudsuger: ” Genusswochen – Spezial“  i marts 
Kan man udskyde sin skiferie til foråret 2018, venter der oplevelser til fordelagtige priser. I dele af marts tilbyder Serfaus-Fiss-Ladis blandt andet, at gæsterne kan købe liftkort til særpris, at få 6 dages undervisning i skiskolen og blot betale for 3 dage, at få gode tilbud ved ski- og snowboardleje, at få 50% rabat på forlystelser / shows og reducerede priser på børnepasning – alt dette for at gøre det ekstra attraktivt for børnefamilier.

Få et indtryk af området gennem filmen vinter i Serfaus-Fiss-Ladis og få et overblik over overnatningsmulighederne i området.

Vil du vide mere, så se www.serfaus-fiss-ladis.at.

Serfaus, ski for hele familien

Book din rejse her

Nyeste Rejseartikler