Rejser til Valencia

Rejser til Valencia

Valencia er en af de mest yndefulde sydspanske byer og alligevel ikke så meget besøgt som Sevilla og  havnære Marbella etc. Det er synd og skam, men også en fordel, for så får du mere autentisk Spanien med hele viften af det charmerende, arkitektonisk interessante og kulinarisk forførende Sydspanien. Og tilmed lidt billigere end de helt kendte steder i Spanien som Barcelona, Madrid og Sydkysten i Spanien, Costa del Sol.

Valencia ligger vest for Gibraltar lidt inde i land, ret tæt på Portugal faktisk.

Der kommer meget mere Valencia:

Hvad du kan se? Hvor du kan bo? Hvor er de bedste restauranter og cafeer til prisen?

Visit Valencia

Valencia på 2 minutter

Valencia, officielt València er hovedstaden i det autonome område Valencia og den tredjestørste by i Spanien efter Madrid og Barcelona, med over 800.000 indbyggere i kommunen. Så lidt mindre end København.
Det bredere byområde, der også omfatter nabokommunerne, har en befolkning på omkring 1,6 millioner. Valencia er Spaniens tredjestørste storbyområde med en befolkning på mellem 1,7 og 2,5 millioner afhængigt af, hvordan hovedstadsområdet er defineret. Havnen i Valencia er den 5. travleste containerhavn i Europa og den travleste containerhavn ved Middelhavet. Byen er rangeret som en global by på gamma-niveau af Globalization and World Cities Research Network. Valencia blev grundlagt som en romersk koloni af konsulen Decimus Junius Brutus Callaicus i 138 f.Kr. og kaldet Valentia Edetanorum.

Valencia, aften panorama

Valencia, aften panorama

Valencia har det hele. Moderne, imponerende museer, charmerende torve og bydele og tilmed flere lækre strande og en bjergrigt interessant bagland.

Square of Saint Mary s, Valencia, Spain.

Links til rejsen til Valencia

Spaniens turistkontor´s website.

Vor rejseintro til det meste af Spanien

Visit Valencia

Links til dine rejser i det meste af verden

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Book din rejse, rejsebureau, fly, hotel

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler